Kalasande

Igår hade vi också kalasande här hemma. Vi hade besök av Johanna, Fillan, Emelie, lowelia, Milla, Lilly. Superskojj och mycket lek vart det med med barnen. Barnen blir så stora! 

Melvina fick skjuss av lowelia i sin gåvagn. Det var allt skojj det! Hipp, hipp hurra!

Idag är det exakt 1 år sen vår dotter bestämde sig för att titta ut. Längtan efter att få träffa henne, att få se på henne och snus på henne. Ett helt år av underbara upplevelser och mys med det bästa som finns! Melvina kom till värden 13 juli kl 11.10. Lilla tjejen, att du bara var 45cm och 2400g. Att en sån liten tjej kan ha blivit så stor och så framåt och så envis och busig. Älskade barn ❤️ detta år har du berikat oss men så otroligt mycket kärlek. Helt underbart att jag har turen att vara din mamma ❤️

Morgonen började vi med att sjunga för dig när du vaknade och öppna paket, hon vart lite fundersam vad vi höll på med när vi börja sjunga. Utav oss fick hon fjällräven kånken mini ryggsäck, leksaker och bok. 

Älskade tjej
Så idag har vi haft besök av familjen igen. Vart fika och.bus, sen bygga ihop gungställningen, var superkul att gunga tycker mellis. Underbart att se. Vilken otroligt bra 1 års kalas och dagar vi haft. 

1års kalaset

Igår hade vi tjocka släkten här! För här nalkades det 1års kalas för lilla prinsessan! Mellis fyller 1 år på måndag men ett riktigt stort 1 års kalas fick bli på lördagen. Vilket väder det var och villen härlig dag! Kalaset vart helt perfekt och mellis har fått så mkt fint av alla. Herregud med vad saker hon fått. 

Den helt underbart fina och goda tårtanHar bakat och bakat inför detta, och det finns så mkt fika kvar! Herregud! Fick hjälp av bästa Fillan som hjälpte mig baka pollykakor och cake pops. Stort tack till henne ❤️! 

Melvina har även fått en gungställning av morfar och mormor från sörvik, som posten slarvat bort men håller tummarna att den kommer stå här imorgon. att dom fått ordning på det så vi har nått att hänga upp gungan i som hon också fick av dom. 

Idag blir det även mer kalasandes med kompisarna. Så skojj så hoppas de är hungriga på fika! Hehe ja lite bilder från gårdagen får ni iaf. Min prinsessa är otroligt! 

Gårdagen kommer jag minnas på många sätt och denn dagen var helt perfekt! Älskar min lilla familj ❤️

Morgon mys 

På måndag får du dina paket av oss då du fyller 1 år på riktigt ❤️

Stort tack alla som var med och förgyllde denna dag med oss! Är så glad att ha alla med oss. 

Throwback

Manen i mitt liv! 
Härliga Cypern. Dit måste jag åka många gånger till.Så härligt vi hadde där,. Graviditeten med Melvina räknas från vi var i Cypern så på sätt och vis är hon på gång! Haha färska gången som jag tillomed blev brun, men kanske var för att det vart mkt sol 2013, först Thailand, sen sommar i Sverige och så Cypern i slutet av september. 

Mys morgon

Imorse var min lilla tjej på myshumör. Hon var en aning trött och go. 


Nu är det 1 timme sen är jag klar för idag på jobbet sen en kort dag imorgon sen är det helg! 

Onsdag ❤️

Imorse tog Melvina sovmorgon. Jag fick väcka henne kvart över 7, dock så ville hon aldrig somna igår och var övertrött så hon tog väl igen den men vi ska inte vända på nå dygn så då fick jag väcka henne. Då hinner jag ju även busa och mysa med henne innan jag cyklar till jobbet. Hon är ju för go min lilla tjej ❤️

Liten tjej ❤️