Älskade lilla vän ❤️

Idag vart en tung dag. Min älskade lilla vän Disela fick somna in. Disela skulle fylla 11år i november, i 10år har vi haft denna lilla glädjespridare. Att du idag fick somna in. Sorgen i hjärtat att inte mer få leka med dig eller bära och mysa med dig. Underbara hund och älskade vän. Du kom som en storm för 10år sen, så liten och mysig och liten förblev du och du har lämnat så stora spår efter dig. Älskade Disela, kommer sakna sig så mkt 

Firande

Igår firades jag och Martin! Martin i efterskott och jag i förskott. Så då slog vi ihop och det vart ett kalas.

Vart ett riktigt lyckat kalas! Jag och Martin fick så mkt bra saker och såklart får Melvina paket också när mamma och pappa ska firas! Bortskämda tös. Hehe 

Bakade två tårtor, en med typ kladdkakebotten och så chockladmousse och en chokladtårta med kola täcke. Båda vart riktigt smarriga! Roligt att ta sig tid och baka nå rejält och mummsigt och såklart få de att se fint ut också!
Jag och Melvina fick även matchande skor av farmor och Kent! Super söta! Idag har vi haft besök igen av massa kompisar! Så roligt. Dom kom strax före 10 tiden imorse för bus och lek! Så roligt att se hur stora alla tjejer har blivit. Går så fort.Pluttarna! Så var Fillan. Camilla, Sibban och Lilly, Emelie, Lowelia, Novina. Så vart fika, bus och massa tjål! En helt perfekt söndag.  

Hjälp till!!

Bäckar små blir till en å!!!  Tänk att varje bidrag stort som smått så kan det hjälpa till så otroligt mkt. Jag har idag skänkt pengar till rädda barnen!

Alla människor på jorden är lika värda och vi måste hjälpa våra medmänniskor som flyr i skräck från sitt land! Att se bilder på barn som ligger döda efter en sandstrand. Fyllda blöjor med salltvatten, det är så tragiskt! Vi lever i 2015 och kan man inte hjälpa medmänniskorna på ett bättre sätt? Hallå världen kan inte alla hjälpas åt och hjälpa dessa stackars människor, det är någons barn, någons mamma, någons pappa, hur kan det får pågå borde inte alla värdens famnar vara öppna och hjälpas åt! 

Så därför, ta dig tid och skänk en slant, du väljer helt själv vilken summa och vart du vill skänka dom! 


Dra bort en ute lunch och skänk den slanten. Eller dra in på alkoholen en helg och skänk pengarna istället, dra in på godiset en helg och skänk pengarna. Tänk så lite vi behöver göra för att kunna skänka 100kr. Hundra ynka kronor som är så välbehövt för familjerna som flyr sitt land. 

Önskelista

Eftersom jag snart fyller år så tänkte jag göra en liten önskelista på lite förslag. 


1. Marmor Serveringsbräda 399kr finns på Åhléns 

2. Skinnhandskar i storlek 7, 349kr Finns på Åhléns 

3. Tvålpump marmor 299kr finns på Åhléns

4. Stickad tröja 599kr Finns här http://www.mq.se/article/maddy_sweater?attr1_id=1951

Även presentkort på face IT eller till massör är alltid härligt att gå på. Eller någon bra hårsprej från frisören eller torrschampo är också kanon!

Ja lite förslag har jag hittat på.