Fullt ljus på bilen....

Dagen idag har gått bra. Men drygt vart det när jag gick till bilen och ser på långt håll att min bil lyser.... Så japp fullt strålkastar ljus på, baklysena lyser... Så jippi var min tanke. Bilen starta inte. Fydå.... Ringde pappa men han var ute i skogen på långpromenad men han skulle skynda sig in men ringde mamma och frågade vart hon är och hon kunde komma med startkablar. Så tack mamma för att du hjälpte mig även om det slutade med att vi fick fråga om hjält av ägaren av fastighetsförmedlingen.... Hehe 

Ska aldrig komma åt den knappen igenom. 

Första advent

Första advent idag! Så mysigt nu när det är lite julkänslan i hemmet. Satt upp justaksrna och gardinerna och myst till det!  Även bundit en krams som nu sitter på ytterdörren


Vi åkte även ut till svärfar/ farfar och hälsade på han och efter det vart det en vända på julmarknaden. Så mysigt att gå runt där men fy så kallt det var....Brrr

En riktigt trevlig första andvent har vi haft, inte långt kvar till julafton!  

Läsa böcker

I sängen på mornarna går kanske inte alltid så bra. 

Var en morgon "ganska länge sen" som mellis hämta böcker från sitt rum och så skulle hon upp med de i sängen och läsa med mig. Var bara så att hon satte sig på mig och kan inte hålla med om att det var en enkel läs stund! 

Kvalitetstid för håret.

Sitter i frisörstolen.... Har färgen i så nu är det bara att vänta. Men är så skönt att sitta och någon som grejar med håret, skulle kunna somna här. 
Mys morgon

Imorse så hade jag och min lilla mini DN mys morgon! Mellis ville sitta i knät och äta sin macka. Mys tjejen Lillstumpan har både blåmärke på kinden och ett i pannan! Lilla stumpan börjar bli så vild så hon snubblar och far allt mer nu. Hon springer hela tiden, kan inte gå längre. 

Stora skor?

Stor förtjusning i skor han denna lilla dam. Hennes egna eller mamma eller pappas... Selfie

Ibland måste ju mamma synas på bild också! 

Kladd kladd

Kladda kladda.... Hon skulle ställning sin tallrik i diskmaskinen men kom på att hon var mer hungrig. Han ta en bild men sen vart det bara kladd på golvet så då gick det inte att ta nå mer bilder! 
Oj oj va massor av inlägg det kom nu! 

Nya fotografen Risberg

Tror allt det kommer bli en ny mäster fotograf i familjen Risberg!

Melvina lyckas ta så fina selfie bilder. Hahaha 

Detta är bilder som mellis själv har tagit! Haha 


Hjälpredan

Vi har en riktigt liten hjälpreda här hemma som ska hjälps till med alla kökssysslor och blir så arg när hon inte får hjälpa till. Så idag när jag laga mat så satt Melvina på köksbänken och hjälpte till och kastade potatisar. Duktig tjej 
Tok hela tiden

Melvina är på tok humör hela tiden! Älskade tjejen. Här hemma är det full fart och går i 110 hela tiden. Vi hade besök av farmor nu på kvällssidan och mellis var helt i extas och bara kuta runt och var helt galen! Haha 

Bild från i morse när vi skulle göra ordning oss! Mindre än 1 måndad kvar till julafton. Vet inte alls vad man ska önska sig..... Så svårt.. Funderar på att önska mig en byrå till halen av mamma eller pappa. Får fundera vidare.... 

Min lilla mini ❤️

Denna underbara lilla mini tjej! Så älskad och den jag kommer skydda med mitt liv, den jag kommer göra allt för! Min älskade lilla tjej! 

Sover så sött ❤️
Lång helg!

Vart så länge sen jag skrivit något men ska verkligen försöka komma igång igen. Har börjar plugga engelska 6 och märker verkligen hur mkt grammatik som fallit bort sen man gick i skolan....  Men förhoppningsvis kommer jag bli bra mkt bättre nu. Har lättare att prata, skriva är så svårt. Jag har ordet men vet inte alls hur jag ska få ordet korrekt på papper. Stavning är så svårt och det är en svaghet som jag har..... Men det fixar sig. Blir en hel del plugg...... Har skickat in fösts uppgiften så ska börja med nästa... 

Denna helg har det vart fullt upp!!! 

Lördag firade vi Lilly som fyllt 1 år. Så vart så mkt bus och skoj och Melvina och Lillysamspelade väldigt bra. Så roligt! Minstingen i gänget är hela 1år! Vart tar tiden vägen! 

Direkt efter 1års kalaset vart det att åka ut till sörvik och fira pappa/ morfar som fyllt hela 52år! Så där vart det mat och tårta. 

Idag var vi bjudna på mat hos mamma/ mormor. Hela familjeskaran var där, goda med lilla saga, Melvina vart så avensjuk när jg höll i saga... Hon har busat och stojat med sina mostrar och morbröder....vi firade även att Melvina ska få en till liten kusin, en liten pojke kommer i april. Sån lycka och så kul det ska bli! Vi har haft en helg med full fart!!!

Saga tappade sin napp så då tog Melvina den och försökte trycka in den i sagas mun igen. Hon såg så söt ut och så hjälpsam. Lilla stumpan!  
Imorgon är det vardag igen! 


En dag i skogen

Förra helgen var vi till norra gusjön och skulle kika lite på rödingar som lekte i sjön. Vi har vart där 3år i rad och kollat. Andra gången Melvina var med detta år också! Cassi, Sebb och deras vovvar var också med. Dom tyckte det var super kul att studsa runt i skogen! 


Fruktstund i ESÅ stugan (Melvinas gammel farfars stuga som han byggt Erik Sivert Åkerström) 


Trevlig dag. Kallt men härligt att komma ut. När vi kom hem så slocknade jag och Melvina av i soffan och myste för fullt!