Lediga dagar ❤️

Vart ledig tisdag och onsdag. Så härligt att få vara hemma med sin lilla mini människa! Underbart. Men imorgon blir det jobb och dagis igen. 

Vi har gjort blåbärsmothis både igår morse och idag, vilket är riktigt populärt enligt mellis. Själv gjorde jag avokadesmothis... Melvina kladda och mumms och tyckte det var så gott! Älsklingen min Har även hunnit sy mössor, en till mellis och en till mig själv. Sen sydda jag även 2 kuddar av det gråa tyget som jag fick över efter jag klädde om telefonbänken. Vart super! 

Dalahästar måste det ju så klart vara! 

Vi har även vart ute på promenad i solen, strosat runt och även vart ner på stan och tog en snabbfika med mormor. 

Denna lilla tjej lyser upp min dag så mkt, hela min värld snurrar runt denna lilla mini människa. 

Torsdagen 8/10-2015

I torsdag fick Melvina en liten kusin.... En liten söt tjej! Så på väg till jobbet i torsdag kom jag på att jag har ju blivit faster! Har bara tänkt att Melvina fått en kusin men inte att jag blivit faster! Så roligt. 

I fredas var vi hem till mamma och inväntade Anders som var påväg från Arlanda. Så vi var där när han anlände. Så vart mat och massa tjål och massa bus med mellis. Hon var så uppe i varv och inte alls trött. Leka och busa med alla. Hon var inte heller lika blyg för morfar Anders som hon sist var när han var hemma. Tidigare på dagen satte jag och Melvina och kollade i en bok och kollade på morfar Anders i boken. Så jag försökte förberedda henne att vi ska träffa han och mormor var också med på bilderna brevid morfar. Tror de små liven förstår mer än vad man tror! Iaf så vart kvällen helt lyckad! 

Lördag var jag och Martin till tippen sen på em åkte jag till mamma och Anders för att gosa med lilla Saga som bara var 2dyng gammal. Så liten och herregud vilken söt liten tjej jag är faster åt! Martin och Melvina fick stanna hemma då Melvina var lite snorig så ville inte smittas över massa baciller på lillan. Så jag gosa bäbis hela den em. Så mysigt när dom är så där små! Helt fantastiskt att det är hon som legat i Johannas mage. 

Telefonbänk

Äntligen!!!!! 
Äntligen är jag klar med renoveringen av telefonbänken. Den vart så jäkla snygg. Är så nöjd. Det har vart mkt pill med den men nu äntligen är den färdig. Nu ska den få flytta in på sin platts i hallen. Sen måste jag hitta nå snyggt bord/byrå att ha brevid den.... 

Efter 
Löjligt nöjd är jag!


Före
Ta bort alla häftklamrar och få bort allt tyg, den var deygt och tog lång tid. Tur man har en snäll karl som hjälpte mig med det. 

Sprejmålning pågår 


Tyget inköpt och första dynan sitter på platts 
Pilligt att få dit all tyg på rätt platts och snyggt...


Men att ha arbetat med denna Telefonbänk har vart kul, speciellt när resultatet var så bra! Kantbandet behöll jag så att jag skulle kunna använde den till det nya tyget. Var pilligt att gå dit det med det hjälpte Martin mig med. Så nöjd!!!! 

Härlig höstdag

I helgen var det härliga dagar i höstvädret. Vi satt ute och busade i löven. 


Länge sen!

Nu var det länge sen jag skrev några rader här. Men här kommer ett inlägg iaf. 

Sitter på jobbet nu, har lunch. Igår var jag ledig och det var en riktigt rolig dag för jag och Melvina har haft så fult upp! 

Först på fm kom Sandra jonathan och Adrian förbi och lekte. Så roligt att se dessa småtingar! Sen vart det mat och Melvina sov, under den tiden kom Milla och Lilly och Jennifer förbi. Så vaknade Melvina med huset fullt så bara att busa vidare. Sen kom pappa/ morfar och vovven förbi också.. Så var fullt hus efter lunch och bara massa bus och lek! En helt perfekt ledig dag. Bus, skratt och tokigheter. 

Har även lite bilder att bjuda på! Men tog de mästa med kameran så ni får kolla på lite mobil bilder På kvällen hände en rolig sak... Kom en hemförsäljning från viasat och jag öppna dörren och hon fråga om hon kan få prata med mamma eller pappa? Hahah. Ser jag så ung ut, tack tack.... Men ja man blir ju lite full i skratt....