Halloweeen!

Igår var det halloween galej på laggarudden! roligt roligt. 
 
Först var det jobb, vi rängde kl 13.00 idag så slutade när allt var stängt och klart så då mötte jag upp martin som hade vart och klippt sig och han vart så snygg så! Som vanligt! Min man <3 
 
Sen kom jag hem och fick ett brev på posten och var vansinig och försökte få tag på någon som skickat brevet... tillslut så fick jag tag på en. så hoppas det inte är nå alvarligt. efter den nedången så var jag inte alls sugen på nå fest eller utkläddnad och så.. vart att åka och handla hårsprej och värmeskudd till håret. Så jag skulle bli lite gladare. 
 
Sen började jag sminka och fixa mig och inte veta nå vad jag skulle ha på mig så sket jag i det. när vi var klara så åkte vi till danne och kristian och det vart typ förfest där då killarna grogga och shota! sen efter lite tjat så fick jag med grabbarna till den riktiga festen där alla var utklädda och det var roligt att se! så fullt ös hela kvällen/ natten. skojj skojj! Vi kom hem vid 2 tiden. vart ingen utgång utan bara riktigt rolig hemmafest hos Bea och patrik! 
 
 
Idag kom pappa och anna med Trixie på förmiddan så nu är vi hundvakt åt henne! Mysigt! Hon har gnält lite i början men nu är det bättre! Vis ka ha henne till imorgon för att dom är påväg till Stockholm! Så skojj för dom att träffa släkten! 
 
Ny matta har vi hunnit införskaffat oss också!