Smått och gått^^

Hejsan! Nu var det bra länge sen jag skrev här! Men tiden har inte funnits... Har haft för mycket att göra och att sitta vid datorn nuför tiden gör jag aldrig! kollar bara på ipaden eller på telefonen! 
 
Sist jag skrev var det innan vi skulle på bruce springsteen... Konceren har vi vart på och det var kanon bra! Han valde låtar från en äldre skiva så inte alls dumt det! Dagen efter bruce hittade martin en båt han ville ha så då åkte vi 3timmar upp i landet istället och fick med oss en båt hem! så nu har han äntligen sin fiske båt! Vi har vart ut med den! Iförrgår var vi ut med Johanna och fredrik, vi åket ut till sollen och fikade! Mysigt! 
 
Lördas var det kanon fint väder och då var vi ute i sommarstugan och fixade vägen! Så lassa grus på släpkärra och lassa av grus! Vart mkt lassande och krattande! Gick bra! Tur vi var ett gäng iaf! hehe fick god mat av martins mormor också! mmm Mot kvällningen vart det grillning av korv, pinnbröd och marsmellow! Inte fel det inte! 
 
Undra vad mer som hänt? har glömt bort....
 
Joo, vi har även slippat ner hela terasen/ uteplattsen och målat om den! hehe gick bra och vart mkt bättre! Planterat blommor har jag också hunnit gjort. Vi var till borlänge och marin gick inne på biltema säker 1 timme! Jag fick med mig eb cykelkorg därifårn! sen gick vi in på blommaffären brevid och handla blommor! hehe så vart fint! satte även dit solljus lampor.
 
Bilder från grillningen i lördas! JOhanna som tagit bilderna! ;)
Bilder från båtutflyckten till sollen! Även johanna som tagit dessa! :) 
 
 
Så kommer bilderna som jag tog med mobilen! haha! ;) Inte lika fina som johannas! Den över vattnet ser så fint ut! ojoj! 
ficka mys vart det! 
 
Nu är det derby på tv.... så martin kommer sitta och kolla på fotboll i biorummet så jag tänkte passa på att färga håret! eller om jag tar och gör det till helgen istälet! humm.... håller på att  tvätta nu iaf! 
 
tror jag väntar med att färga håret! hehe :) 

Nedräkning! BRUCE SPRINGSTEEN

Idag är man ledig från jobb! Så skönt! Martin har åkt till sommarstugan för att fixa lite där, jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi ska åka till blge och fixa naglarna! Skojj! hehe så kanske det blir lite shopping också? humm.... 
 
Även nedräkning inför fredan då det blir Bruce Springsteen! Blir avgång från Ludvika 14.00 typ! hehe ska bli så skojj! 
 
Han kan verkligen föra en riktig show! ;)

Anders 30år!

Igår var det fest för Anders som fyllde hela 30år! Stort GRATTIS!  Festen börja 18.45 så han bjöd på pizza! Inte alls dumt, var typ 7 eller 8 familjepizzer som han åkte och hämta! haha tror vi vart 21pers i anders 1a på stan! haha SKOJJ! 
 
Oj herregud vad har hänt med anders bil och dörr? hahah 
När man fyller 30år så händer det en del busande! ;)
Toaborstar kommer han inte få slut på i första taget! Satte även på räcket mittemot dörren också! haha 

Dagarna går fort och att jobba på swedbank är både roligt och varierande! Trivs kanon bra och ser fram emot att få lära mig ännu mer! 

Vila i Frid...

Då är sanningen på bordet... inom en framtid blir det ännu en begravning att besöka. <3 Hjärtskärande.... Att i 6månaders av undran vad som hänt så vet vi nu vart du är och blivit funnen! Livet är orättvist. Alla roliga minnen!
 
Vila i Frid Tomas! 
 
"Tomas ledin, tjock som ett svin. Satt på en pall, sket så det small. Aporna trodde det var bombanfall" Denna ramsa sjöng jag och cassi hela tiden och det var du som lärde oss den!