En bild säger mer än 1000 ord!


TJOHO!

Dagarna rinner iväg! Idag gjorde jag min 6e dag på banken! Känns bara bra och börjar lära mig mer och mer! hehe 1 1/5  dag kvar innför posk lediigt! 
 
Har inte så mkt att berätta! 
 
Har precis kommit ur duchen, Martin lagar mat, hans lasagne står på schemat så bäst att inte lägga sig i ;) hehe Skönt att sluta tidigare än kl 6! Så vi har hunnit vart och handlat och så! Inte alls dumt ;)
Vi ska kolla på sones of anarchy ikväll! inne på sesong 4a! går fort när det är spännande ;)
 
 
 

Fredag^^

Grabb fest! Biljard, fotboll och nu biljard igen! 
 
Så själv har jag kollat på Vampire diaries avsniitt! Man kan nog allt höra att grabbarna börjar hamna mer på lyset när det allt blir mer och mer högljutt! haha men skoj skoj! ;) 
 
Fredag idag! Bestod av Jobba 8.15-15.15 sen hem och så åkte vi och handla mat och godis inför kvällen! Träffade på milla och sibban på coop! :) 
 
Jobbet går bättre och bättre och känns som om allt börjar falla mer och mer på platts! Är väldigt mkt att ha koll på så skulle behöva plugga på en hel del om alla olika kort och erbjudanden och ja! Allt som har med bank att göra skulle jag behöva plugga på! hehe Men efter dessa 4a dagar så känns det bra! När jag var på väg att gå för dagen var det en kolega som fråga - Kommer du tillbaka på måndag?    mitt svar! Självklart! haha tycker om nya utmaningar så känns ändå inte som jag tagit mig vatten över huvudet! Detta kommer gå galant! ;)
 
Känns otroligt skönt med "vanliga" öppe tider! hehe och inte bara 10-18varje dag och även helger! 5dagars arbete och ledig alla helger! NÖJD! Känner i hela kroppen vilken glädje det är att få jobba igen och ha kollegor runt om en! 
 
Så vet inte vad vi ska hitta på i helgen! vet att mamma och anders ville att vi ska komma och hälsa på! så kanske vi hinner med att göra det! Vem vet! lär lämna tillbaka resväskan till anders som jag låna när vi åkte till thailand så kan ju vara bra att han får den nu innan han åker till usa och blir där över 1år med lite hema vändor ibland! :) 
 
Under att jag skriver detta inlägg så har jag mer eller mindre bara försökt att kolla på skärmen för att lära mig att lita på mina fingrar nu när jag jobbar på banken för man använder sig av datorn på alla ärenden och kan är ganska impad på mig själv att mina fingrar hittar väldigt bra utan att kolla allt för mkt! ;) hehe HÄRLIGT EMMIS! 
 
Nej ska nog kolla på nå avsnitt på någon annan serie nu så får grabbarna leka av sig med biljard! ;)
 
HA EN TREVLIG FREDAS KVÄLL! 
Vadå övertramp?
Bild från midsommar! 

Onsdagen!

Onsdag redan! Veckan och veckorna springer på! 
Idag var det andra dagen på swedbank och känns bra! Mycket nytt att ta in! Har gjort kurs via datorn så ska jag göra en imorgon också! känns bra! :) Lite slut i huvudet! hehe 
 
Har inte så mkt att säga! Har jobbat och försökt tryckt in mig all information! Imorgon blir det en lång dag! Köpte nya skor igår som jag kan ha när jag jobbar då min som jag brukar ha är så slitna så inte det snyggaste! hehe 
 
En bild från Thailand efter en lyckad dykning får stå för dagen! :)
Tänkte jag skulle försöka städa lite innan martin kommer hem! :) Fryser och av att städa blir man varm! :P hihi 

Tidiga mornar!

Imorse gick jag upp kl 06.00 typ för  att fixa mig inför gymmet! så 06.30var jag och jennifer på gymmet! Dags att ta tag i träningen nu igen efter semestern! hehe Så efter gymmet var det hem och göra ordning sig och så kom mamma och hämtade mig vid 9e tiden! Så åkte vi till falun! Vart hos tingsrätten med det sista om företaget! Så känndes skönt att det är klart! :)  Gick på 5min! haha så vi han förbi en snabbis till Kupolen och fixade våra naglar! Så nu har jag snygga naglar inför jag börjar jobba på swedbank imorgon! ;) 
 
Inte den snyggaste bilden! Men riktigt nöjd! Gjorde lösnaglar i thailand men de vart inte alls så jätte bra sen bergsklättrade vi dagen efter och vart väldigt förstörda efter det så jag pillade bort de i lördas! Så känns skönt med nya frächa naglar!  
 
Imorgon börjar jag kl 8 så ska bli skönt! Får se om jag kommer kunna sova nått! ;)

Söndagens äventyr!

I Söndas vart det att följa med Johanna och fredrik ut på äventyr! Vi gick från sörvik och ut på isen och över till sollen! Vi gick över och runt där inne på ön innan vi kom ut på andra sidan av den och där kom pappa och Anna och Trixi åkandes! Då åkte längdskidor och Trixi sprang med! Så vart att prata med dom och busa med Trixie! Fredrik tog kort på henne! Så gick vi en bit efter isen med dom och kastade snö klutar åt trixie! Sen fick Trixie separations ångest när vi skulle gå genom ön igen och pappa och anna skulle fortsätta sin skidtur runt sollen! Trixie ville var med oss och leka men hon fick följa med pappa och anna runt och pappa sa att hon gnölade hela vägen! haha så mötte vi öpp dom igen på andra sidan så då vart hon glad! :) 
 
Vart en lång dag ute! Johanna och fredrik hade med sig fika! Vilken inte varken jag eller martin haft en tanke på men så snälla som de var fick vi också! haha :)
 
Denna bild överst tog jag! Syns på skillnad av kvalitet! haha ;) De under har Johanna tagit och Fredrik tagit! :) Lånade bilderna johannas blogg! :)

 
När vi väl kom hem vart det duschen och så vila sig lite och så åka tillbaka till sörvik och få mat av pappa och anna! Mummsigt! hihi Hela familjen var sammlad! ;)
 
Vi hittade lite gamla bilder! haha så mycket roliga kort det finns på en! vi fick oss massa roliga skratt! haha
En bild på mig och Emelie när jag skulle lära henne att åka snowborde! Tror det var på en ute dag med skolan i fjällberget! Där var vi inte så stora!
En bild på mig, emelie, milla och även tina i hörnet! :) när cassi och milla skulle på klassresa till Göteborg när dom gick i 6an! Fick kapa kortet för cassi ville inte vara med! Eller fick inte lägga upp det på henne! hahaha Jag och emelie hade bestämt oss för att vi skulle vara helt rödklädda när vi skulle vinka hej då till våra storasystrar! Och jäklar vad milla sur ut att vara lång imot oss! gammla tider <3 

Bullbakning!

I Lördas så hade jag och jennifer bullbaks dags så vi kunde äta deg! hehe Bull deg är absolut det godaste! Vi åt en del deg så är ju bra jag har någon som vill baka bullar och äta degen med! hehe 
 
Så vart en hel del prat också så var inte alls dumt det! ;) 
 
Vi kom på när vi hade satt in de i ugnen att vi glömt pärlsocker! hehe så vi hälde på efter men det fastnade inte lika bra då! Vi gjorde flätade bullar eller vad de kallas och de vart bara finare och finare! ;) 
 
Lördagen annars var ganska lugn! Vi handla och martin var förbi sitt jobb 2gånger! hehe! :) 
Torsdagen var det fika mys med tjejerna! Var så trevligt att träffa alla! :)

Gamla bilder!

Hejsan! Redan torsdag och vi har vart hemma i 4a dagar! Går så fort! Inatt fick jag somna själv då martin åkte och jobba 22.00 typ och kom hem vid 1.... vi hade lagt oss i sängen och vilat lite för martin var trött så han skulle orka.. jag somnade då med nästan alla kläder på mig och orkade inte gå upp för att ta av mig kläderna och somna om på en gång och sen vaknade jag när martin kom hem och var tvungen att gå upp då jag glömt att tvätta bort sminken och borsta tänderna! haha Så imorse började martin senare så vi han äta frukost ihop! Mysigt <3 
 
Annars idag har jag läst ut boken, 50 nyanser av honom så var en dramatiskt slut och jag som så sällan öppnar en bok... kan erkänna att några tårar rann för min kind och var tvungen att höra med cassi om hon hade nästa bok så den ska hon ta med sig ikväll när vi träffas! sen har jag hunnit baka några choklad maränger! mmm 
 
Nu sitter jag vid datorn och så kollade jag igenom Johannas blogg lite längre tillbaka och hittade dessa bilder från min bal! 
 
Gammalt men känns inte som det var allt för länge sen! Känns som att jag många gånger kastar mig ut i nya saker och nu ska jag kasta mig ut på nytt och testa mina vingar! Jag älskar att utvecklas som människa och lära mig nya saker och det är nått jag kommer göra! :) Att kolla tillbaka i tiden inser man hur mycket jag trappat upp mig och vart jag kommit! Har aldrig vart lyckligare och jag vet att mycket av den lyckan är på grund av den prins jag träffat! Han är min vita riddare! <3 

Hotellet!

Hotellet vi bodde på hette The small hotel. Väldigt fint och mysigt och frächt hotell! Var ett "fönster" mellan toaletten och rummet men som tur var fanns en rullgardin så man kunde dra ner när man skulle gå på toa så det var ju skönnt! haha men var ju bra när man duscha så kunde man ju kolla lite på tv och hålla koll på vad martin gjorde så länge! haha 
 
Hela resan gick bra! Flyget var jobbigt som vanligt! Så drygt att flyga så långt och man får träsmak i rumpan! Martin var lite sjuk de första dagarna men då var det dåligt väder så vart det sol när han vart frisk! SÅ var ju inte så dumt det! ;) hihi 
 
Lite bilder från hotell rummet! 1pool fanns nere och en annan pool låg uppe på taket så den badade vi mäst i av poolerna! As härligt! 
Sängen var as stor! den vad nog 2meter bred! Kunde ligga åt vilket håll man ville! hehe 
 
Imorgon blir det tjej mys! Fika på ängel kl 17... trevligt! Så ska jag klippa mig på Fredag kl 10! hehe 

Allt går som på räls! ;)

Haft en kanon bra dag! 
 
Igår ringde telefonen och det var chefen på swedbank som berätta att jag fått jobb! Så på Tisdag börjar jag mitt nya arbete där! Känns sjukt spännande! 
 
Idag var jag ner och skrev på papper och allt! Så igår vart det Kina för mig och älskling och fira lite! Vart även lunch med Emma där! haha inte dumt! 
 
Så idag har jag haft en bra dag! Gick upp vid 6 tiden när martin gick upp! Legat och läst lite på boken jag börja på i Thailand! Sen kom Emma hit vid en 11 tiden! Trevligt! Så vart det stan vid 12 för att äta på kina! Prata och sen vart det att kika runt på stan och sen skriva på papper och sen mer stan! Köpte 1par nya byxor idag! Allt känns sjukt bra!  
 
En bild från Thailand! 
En liten elefant på 4år! Så söt! Fick en puss av henne på kinden! hahah 

Äntligen hemma!

Eller jaa, hade mer än gärna stannat 1 vecka till men man kan inte alltid få som man vill! ;) Men när vi väl satte fötterana hemma i huset så känndes det otroligt skönt att komma hem! Att verkligen få njuta av hur fint det är hemma och verkligen känna JAG ÄR HEMMA! Hemma med min älskling <3 Är så otroligt glad! 
 
Vi har hunnit med en hel del på våran resa till Ao Nang...
Elefantridning och elefant baby show, Tigertemplet, monky cave, rafting (kom inte på det svenska ordet! hehe) paddlat kanot i havet, vattenfall, fisk farm, rock climbing (bergsklättring) scopa diving (dykning med riktigt utrustning) Sen åkt på båtar ut till olika stränder! Resan har vart kanon och inte vart så mkt stilla dagar! haha fullt upp! Ut över allt vi gjort och sett så har vi ätit massa mat, solat och badat! 

 Solnedgången i thailand var så otroligt vaker! 


Glada efter en lyckad dykning med tuber och allt! Djupaste vi var ner var 11meter! Otroligt häftigt! Fick även se Nemo fiskar och andra fiskar som är med i filmen Hitta Nemo!

Dessa fina stränder! saknar badandet redan!

Ett tempel i Krabi Town som vi kikade på!

Elephant ridning! Skojj!
 
Jag och älskling försökte ta kort på oss så kom det en fram och fråga om vi ville att hon tog kort på oss så det var en snäll en! :) Ute på Raily Beach
Tiger Templet! Höggt upp på ett bärg... 1237trappsteg rakt uppför! Höll på att dö av värmen och drygheten med att gå i trappor!
Brant var det också och apor som sprang runt som galningar! Blev attackerad/ rånad av en apa.... haha på vägen ner så kom en apa och kastede på sig på min vattenflaska bakifrån mig tog den, bet hål i botten och drack! Jag skrek rakt ut! Jag höll på dö av värmeslag men tur så gjorde ju inte apan det då han fick mitt vatten! 
Väll uppe på toppen! Var en sjön kännsla men då var det bara ner vägen kvar... efter detta äventur fick jag grym träningsverk i vaderna!
 
Kommer lägga upp fler bilder en annan dag men nu vet ni att jag lever iaf! :) Brun har jag blivit också! Inte så brun men brun för att vara mej! hehe 
 
Idag har jag umgåtts med Emma och vart på stan och kikat och tagt en lång fika! Blir även att träffa henne imorgon med! hihi Mysigt! Vi strosa runt och kolla på bäbiskläder! Emma har gått halva sin graviditet så mysigt! =D