Onsdag

Idag åkte Melvina till dagis och var där i några timmar. Jag och Edvin åkte till Johanna och Lykke. Strålande sol och varmt! Vi satt och njöt lite ute i solen innan vi bestämde oss för en promenad då både Edvin och Lykke var trötta. Så vart en lång promenad i solen och sovande barn. Sen när vi kom tillbaka till huset började Johanna mästerkocka och bjöd på grillat! Det satt verkligen riktigt fint och smaka så gott. Årets första grillning för min del, måste lära mig grilla jag också så fick en provat lektion av Johanna med det! Så får se om jag vågar mig på det någon kväll... hehe Sen hämtade jag upp Melvina på dagis och så ringde jag barnens mormor och fråga om hon var hemma för jag behöver köp balsam spm hon säljer, men hon var på jobbet så vi bestämde en fika istället. Melvina åt kladdkakemuffins med grädde på, herregud hur hon såg ut, hon hade choklad i hela ansiktet, ögonbrynen och pannan. Förstår inte hur hon lyckades. Vart en vända på stan också och handla lite till barnen och till min morfar. Min morfar fyllde hela 70 år igår så vi ska åka och fira han imorgon. 

Nu har Melvina somnat så jag ska gå upp nu så vi kan gå ut och skruva stolpar och trall. Tror jag tar med mig godis och Cola ut... hehe det är ju lill lördag idag! 


Trevlig kväll på er ☺


Äntligen sol

Vilket väder vi haft idag! Helt underbart verkligen. Idag har vi haft Milla och Theo på besök, de kom vid 9 tiden spontant sen åkte vi till dollar och handlade, sen till mm och köpte blommor, slutade med att Milla köpte med sig mat hem till oss och så satte vi oss ute i solen och åt! Verkligen så underbart. Sen åkte dom hem vid 1 tiden, så då fick Edvin sova i vagnen och jag och Melvina planterade blommor. Sen kom barnens farfar på besök så då åt vi jordgubbar. Verkligen en helt perfekt dag och så roligt när det händer saker hela tiden. Jag och barnen har vart ute hela dagen idag, har bränt mig på axlarna... När Martin kom hem åkte vi och handlade virke till uteplatsen! Så snart så kommer vi skruva trall. Så skojj! Mina fina ungar ❤

Melvina har precis somnat så passar på att blogga nu ifrån hennes säng och lyssnar på henne när hon sover. Så mysigt. Sen när båda barnen sover, Edvin har inte somnat än då blir det pizza mys för mig och Martin! Hehe 


Onsdags bus

Länge sedan sist! Tiden rullar på och hinner inte med alls. Herregud. Edvin är nu 8 månader, han ställer sig mot exakt allt, klättrar och ja, hinner inte med + en energisk snart 3 åring. 


Vart helt slut de senaste dagarna, Edvin har sovit bökigt och känns som man knappt har sovit alls. Sen full rulle på dagarna. 2 dagar i rad har jag kört till gränges med släp pch med båda barnen för att köpa grus/ makadam till uteplatsen. Så denna vecka har det vart mkt fokus på uteplatsen och fix. Backade in släpet mellan båten och häcken riktigt fint. Öst grus och underhållt två barn. Ibland känner man sig som en superwomen när man får till allt som man har på sin lista. 

I måndags började jag och barnen med att åka till Ludvika Elinstalation till barnens mormor Anna som jobbar där. Så köpte en ny dammsugare efter att våran gett upp livet totalt. Sen upp på stan för att handla lite kläder, matchande klänning till mig och Melvina till sommaren, kommer bli så fint! Trosor och tröjor till barnen. Hem, äta lunch sen i bilen, sätta på släpet och åka för att hämta första lasset med grus. Så har de senaste dagarna sett ut, har knappt hunnit kolla i telefonen. 

Idag var jag taggad på att lämna Melvina på dagis en stund så jag kunde få ta igen mig och fixa lite måste göra saker hör hemma. Åkte till dagis och möttes av 2 vikarier, en som jag träffat en gång och en annan som var för mig helt okänd så jag tog med Melvina hem igen. Jag tycker inte att det känns bra att lämna ifrån henne till helt främmande människor, både för mig sen även för Melvinas del, hur känns det för henne att bli lämnad med helt främmande människor?... 

Så vi åkte på en shopping tur på lyviken, gick igenom alla affärer där och köpte lite smått och gott. 

Hade med mig massa mynt som jag handlade för eftersom de går ut snart. Men så vart det en så pinsam sak... köpte saker för 74 kr, mynten var på 73, så typiskt att det vart så precis, kunde ju blivit lite dyrare så  det inte skulle kännas dumt att använda kortet för 1 krona. Hahah men iaf så gav kvinnan bakom mig i kön 1 krona... haha kändes urdumt och kändes som om jag vag super fattig. Haha men hon var iaf väldigt snäll men situationen kändes så konstig... men skönt att få undan lite mynt iaf! 

Sen kom vi hem och vi började baka bullar,
Åt mat sen fortsatte med bullbaket sen kom Fillan och lilla Love på besök! Det var verkligen så behövligt och så trevligt! Åt bullar och pratade, dock så vart det bullar utan pärlsocker för det var slut. Typiskt nog! 


Gräv gräv gräv 

Våran stora tjej är en sån bra hjälpreda, vill gärna vara med och grejja! 

Lite ord från mig, ska försöka komma igång igen bättre för det är så roligt att kunna kolla tillbaka om allt man skrivit om barnens utveckling. 


Ha det så bra så länge