Hej mitt vinterland ja

igår eftermiddag började snön komma... nu är det helt vitt på baken. Vart tog fina vårvädret vägen. För ett år sedan var vi på Rhodos, nu är vi hemma i snöyran. För ett år sen! 


Planering av tårta

Min mor fyller hela 50år på fredag!!!!! Så jag har fått äran att göra hennes tårta! Så nu planeras det tårta i huvudet för fullt.... så kul och smaskigt. Ska göra en lika tårta som Edvins huvud doptårta, den stora med en våning på. Lite andra färger och annan dekoration. Men kör på samma smaker och bottnar.  

Har en del kvar från Edvins tårta som eventuellt kommer komma till använd i till denna tårta. Ja vi får se hur den blir att se ut! Så kul! Jag är riktigt taggad!!!! 


2 år sedan


Mammas älskade lilla tjej! Tiden går verkligen så fort! Helt sjukt att denna lilla tjej blir 3år i sommar.


Dagens påskfirande avklarat

Då är vi hemma efter ett påskfirande hos min mor med familj. Full fart som vanligt med 4 barn. Melvina och saga som springer runt och busar, Kevin har precis lärt sig gå och Edvin har precis lärt sig dra sig framåt! Full fart! Mamma och Anders skaffade nyligen ett nytt bord (12platser) men attans, med denna fart i förökningen så behöver de nog byta... för inom en snar framtid kommer det 2 till pojkar till familjen. Så himla roligt! 


Är så sällan det blir någon bild på bara mig och Martin nu för tiden men idag lyckades vi tillomed fånga oss två på en bild! Mina fina älskling som hade gjort en skattkarta som jag fick imorse och tillslut när jag klurat ut det så hittade jag påskägget med Calvin klain underkläder och godis i! Han skämmer bort mig! 

Imorgon taggar vi för en ny dag att fira påsk på. Imorgon blir det hos min far. Så skojj att få träffa alla, visst sånna här dagar är intensiva men riktigt roligt att hinna ses och träffas allihopa. 


Jag ska måla hela världen lilla mamma

Under den tiden som jag vart så dålig på att blogga så har vi bland annat hunnit med att måla en hel del jag och Melvina. Hon har inte vart så förtjust att få färg på händerna men det har nu gått över! Så nu kladdas det för fullt! 


3 för 2

Gjorde ett så bra köp så! Så nöjd. Skor går åt och fötterna på barnen växer. Melvina fick ett par nya vita kavat skor och har väntat på att hennes storlek skulle komma in på lager och nu gjorde dom det. Så glad man blir då. Så vart det även 2 skor till Edvin som han har att växa i. Perfekt! 


Glad påsk

Nu är det långfredag och marken är helt vit! Melvina vart väldigt chockad och sa att hennes ruschenana var sönder när den var täckt i snö... 


Glad påsk alla! 

Igår vart det lite påskbilder på våra barn! Edvin var med i början men sen lackade han ut. Men det är så det kan bli men lite bra bilder fick vi. 


Så i förrgår hade jag kvast bindning för fulla muggar... underbara barn! 


Var så länge sen jag skrev här och tiden den rullar verkligen på. Edvin är nu 7månader och 9dagar Melvina är nu 2år och 9månader!!!! Vaaaa? Hon fyller 3år om 3 månader! Herregud..... 

Igår försökte jag och Martin mäta Edvin och han är nu 63cm och 6,9kg med kläder och blöja. Martin har även fått ner gåstolen så den är lägre och töjt ner sitsen så nu når han ner! Får se när han tar sig framåt i den. Han har även börjat dra sig framåt nu! Ser så sött ut! Lite som han försöker simma på land! 

Nu ska jag kliva upp, har fått en konstig skatt karta av Martin nu på morgonen som jag inte förstår mig på... så blir spännande! Haha 

Igår var vi i gränges pch firade farmor/ svärmor som fyllt år! Det bjöds på en gudomligt god smörgåstårta. Mmm så fick barnen påskpresenter och vi fick en så fin påsk bukett som nu står på bordet och är fin!