Glimt ur lilltjejens rum

Glimt ur melvinas rum. Tidigare var det vårt "kontor" men det fick vi ändra på. Bytte golv, måla taket, tapetsera och måla fönstret. Vart så fint! Lilla barnkammaren Melvina har flyttat in inatt rum och sover där nu sen hon vart 8 månader. Det funkar men man får kuta upp många gånger på nätterna. Men inatt var hon så duktig och sov så bra så. Så då känner sig tillomed mamma utvilad. 

Men nu blir det mer inredning och fixa i hennes rum när hon använder det mer så då måste det ju vara fint också. Förvaring för alla leksaker mm 

Promenad

Dagen har rullat på som vanligt! Måndag idag, började morgonen med en 1timmes promenad. Härligt att komma ut och röra på sig. Synd så var inte vädret på topp men vad gör det, kläder efter väder! 


Idag ska jag iväg till frisören! Så skönt det ska bli, färga håret och klippa mig. Det behövs verkligen nu! Bli lite vårfräch. Så då kommer Johanna för att vars barnvakt åt Mellis. 

Igår var det mat och tårta i sörvik, bror fyller år så varg lite firande. Idag skulle även min farmor fyllt år så grattis till farmor. 


Gungstolen

Ropade in en gamal gungstol på auktion när jag var gravid som jag skulle renovera innan tjejen kom till världen. Jag höll på med den dagarna innan men han inte klar så den vart klar efter Melvina kom till världen. Men bättre sent än aldrig, vart så nöjd och den har prytt melvinas rum så fint med hennes nallar och dockor. 

Så såg gungstolen ut på auktionen.
Sliten och tappade färgen. Så hem och börja skrapa färg och fixa 

Efter
Stolen vart så fin så. Men nu lär jag flytta ur den från hennes rum då den inte får platts att stå och se fin ut! Min lilla klätterapa som ska klättra på allt. Renovering nya tvättstugan

Vi har även hunnit med en hel del renovering hemma! Fullt upp hela tiden för oss! Men det är så roligt. 

Vi börja med att vi skulle göra om tvättstugan, det behövdes verkligen. Men gemmlantvättstugan var 12,5 kvadrat, lite för stort tyckte vi så vi kom på att vi byter platts på tvättstugan och badrummet nere. Änsålänge är nya tvättstugan (gammal badrummet) klart och vart så snyggt! Så nöjd över resultatet. 

Bytt golvbrunnar, fy då...... Inge positivt att säga angående det. 

Före

Gammal förebild som jag hittat som jag la upp på instagram förut. Liten del av det iaf


Rivning. Det fanns bubbelbadkar,dusch där inne. Förebilderna tog lite sent men bättre än inget. Det här ska iaf bli vår nya tvättstuga  Ny matta och rivning av kaklet klart.
Skåpen har kommit på platts, tvättmaskinen, ingen diskho eller kran men snart så! 

Handtagen på platts mm. Blir så snyggt och praktiskt med bra förvaring. 
Kakling 
medans vi kaklade var farbror Fredrik barnvakt åt Melvina. Renoveringen gick fort framåt efter att nya mattan kom på platts. Torktummlare flyttade in. 

EfterUtfällningsbara torkställ. Nya tvättkorgar. 

Än är det småpyssel kvar, ska upp 2st hyllas som tvättmedlet i sina fina burkar ska stå på och lite sånt! Men nu är det mkt roligare att tvätta! Har nog helt tomt i alla våra tvättkorgar. 

Summering. Riktigt bra vart allt, bra förvaring, bra bänk att arbeta på och lägga den nyvikta tvätten på. Eftersom det är pånerevåningen så kommer vi förvara städmedel mm som vi inte vill att Melvina ska komma åt. Praktiskt. 

Nästa steg är att ta tag i nya badrummet ( gammal tvättstugan) nu är det bara ett tomt rum med en ny matta i och bubbelbadkaret har Martin kopplat in då vår bäbis älskar att bada. Så där blir det bad och bastu. Men sen är det även garderoberna i hallen som måste bytas ( har pratat om det sen jag flytta in) men nu snart så är det fixat! 

❤️

Finns så mkt bilder jag vill lägga upp på min tjej! Är så stolt över henne och absolut det bästa som finns ❤️


Melvina fick en lära gå vagn i alla hjärtans dag present av oss ❤️Min knubbis ❤️


Min egna fina familj ❤️ från julafton, första julafton med vår dotter 

Här är en liten Mellis ❤️ 3dagar gammal, ligger i en ugnsform och blir vägd. Vågen står där på 2385g min lilla tjej, när blev du så stor ❤️ lilla hjärtat mitt 

Mitt allt ❤️Inte igår det var jag skrev här! Har inte haft någon tid alls eller ens haft en tanke på bloggen sedan min dottern kom! 

Min älskade lilla Melvina är nu 8,5 månad! Tiden går så fort! Hon är en framåt liten busa och vill inte sitta stilla längre. Hon kryper och klättrar, slår huvet i bordet men ändå ska hon upp dit. Att sitta på golvet och leka med mamma är ingen hitt alls längre! 

Idag har det vart strålande vår väder, fler sånna dagar. Så idag var vi ut och cyklade, andra gången för Melvina som hon åkt med på cykeln. Var spännande tyckte hon allt, hon babblar och skrattar, det låter så härligt. 

Tiden som vi haft Melvina har vart helt oslagbar, vad gjorde vi innan du kom? Hon är en riktig solstråle för det mesta, men mot kvällarna när hon blir trött blir hon grinig och blyg. 

Mammas solstråle ❤️

Imorgon blir det babysim, inte många gånger kvar på denna termin och hon älskar att bada! Bada i badkaret hemma tycker hon också är så roligt, hon skvätter så det blir blött överallt