Nöjd Emmis^^

Nu har jag nästan fått ordning på allt nere i vardasrummet nere! Så nöjd! Igår vart det en tripp till nya handelsområdet i Borlänge, och kollade in nya ikea med Johanna! Så roligt! Jag och Johanna yrade runt där och kikade med massa folk. men det gick bra och allt var bra organiserat! På parkeringen in till ikea stod det unga jobbare och pekade vart vi skulle åka så det var riktigt smidigt! Väl inne i ikea fick vi godis, glögg och pepparkaka och i kön så var det en som dela ut flädersaft och det var inte dumt det! hehe precis när jag stod och sa att jag är törstig och de borde ha en dricka automat! hehe Passande! Ikea för 10stjärnor av 10!
 
Hittade lite smått och gått! 4a nya kuddar (till soffan nere) 2blommor. stort ljus och sen en sån där bra sak att ha i garderoben så man kan få ut änne mer av garderoben! hehe Tror jag fick med det mesta? 
 
Iaf. Här kommer det en liten bilder från hur det ser ut nere nu. 
 
Så här såg det ut innan... 
Efter med gammla soffan... Den passar inte alls in och är så fjutig emot rummet. 
Efter
 
Kan inte annat än säga hur nöjd jag är! De vita kuddarna i ena hörnet ska bytas ut.. hehe så ska vi iväg och kolla på en vit rya matta idag! Sen vill jag ha ett vitt bord, fyrkantigt eller runt och en ny skänk att ha tvn på. 
 

Ny Soffa!

Japp idag vart det!  Idag efter jobbet åkte vi förbi mublera igen och kolla på soffa och denna gång köpte vi en! Vart inte alls en vi har kollat på utan vart en som jag inte såg sist! haha En grå vart det men inte ljus grå... Och den har redan anlänt och står på sin platts nere! Ska an göra nått så ska det gå fort!
 
Skulle vilja ha ett runt bord istället...hehe och en vit ryamatta! Men nu har vi en ny rejäl soffa iaf! 
Är så nöjd med den nya tapetern och listerna coh soffan! hihi Härligt! 
 
Ikväll blir det mat från Koka thai! Inte dumt det inte. 
 
Ska visa lite mer bilder sen från rummet hur det vart men lär ta lite bilder! Tog en snabb bild när martin låg och vilade i den! hehe Var så bekvämt och, vi behövde inte lyfta en pinal. det gjorde dom! Hur skönt som helst! 

Välkommen till kaoset!

Vi är inte riktigt klara än från att vi tapetserat om nere. Tapeterna sitter uppe som de ska och kunnde inte blivit bättre! Är riktigt nöjd av resultatet. men nu är det sista som håller på. Måla listerna. är så himla mycket liste och de är snart klara. Kommer bli så bra! hihi 
 
Idag slutarde jag vid 4a tiden och åkte och hämtade upp martin sen åkte vi till möbelaffärerna här i ludvika och kollade på soffor.... hehe Håller tummarna att det kanske blir en soffa beställde snart! hittade 2stycka fina och som fanns i bra nyans av grå. Kan inte vara vilken grå som helst. 
 
En del av alla lister.. kommer bli ett ricktigt pyssel med att få ihop alla på sin platts! hehe Hoppas på att sista lagret vart draget idag och att vi kan sätta upp de imorgon. 
 
Som sagt.... olika nyanser av grååå..... Föredrar den till höger, sen är bilden inte riktigt rättvis. 
 
I hlgen premiär eldade vi i kaminen för denna sesong! Mys !
 
 
Imorse var jag och simma med jennifer 06.15, vi simmade i 50min. Duktigt och imorgon blir det gymet halv 7
 
Godnatt! 
 

Renovering!

Lördagen bestämde vi oss för att tapetsera om nere i tv rummet nere. Var en mörk blommig tapet där och den är så "mastig" kan man kalla det för det? iaf, det är på tok för mörk och det svarta/ blommiga var för sort och tog allt från rummet. 
 
Så nu är vi på gång med tapetseringen. vi har gjort halva nu. sen slutade vi igår kväll och kollade på film och ska göra klart det idag! Igår när vi skulle åka och köpa tapeter så ringde jag mamm frö att fråga henne en sak och då säger hon att robban "min lillebror" har köpt hund och den är här nu. Vaa? är mitt svar och sa till mamma, kommer direkt. Så vi åkte ut till mamma och gosade med Robbans lilla bäbis på 14veckor. En liten Apollo är det! SÅ söt och så härligt! hihi Vill också ha en lite hundvalp... åhåå Men vet inte hur tiden ska räcka till det? 
 
Iaf. tapetseringen. 
 
Så här såg det ut före. 
 
Detta hittade vi baom listerna när vi tog der de... Det röda blommiga det är taket och det röda i typ tyg det är väggen? De som tappetserade det måste gillat rött? 
 
Vi har hunnit tapetsera hälften av rummet och ni får en lite tjuvkick på hur det ser ut! 
Är så himmla nöjd! Listerna ska vi måla vita, nu är de mörkbruna och passar inte in så bra! hehe Sen ska jag ha en grå soffa som en punkt på min önskelista! 
 
Nu har martin gått upp ur sängen så nu blir det fruksot sen tapetsera! 
 

Åhåå vilken soffa!

Har hittat en soffa som jag vill ha. Kom ett reklamblad till jobbet med Mios fina soffor! Så fin! Vill ha en ljus soffa på nerevåningen och byta ut fonväggen till en ljusare!
 
 
Denna soffa och sån tapet och sen en vit ryamatta! mmm
 
Nej nu fortsätta jobba!
 
 

Vilket höstväder!

Idag har det vart så fint väder! Solen har lyst! På förmidddagen vart det en promenad i solen och martin tog med sig kameran! Härliga färger det är ute nu! Kanske ska bli ännu en promenad nu snart? hehe skulle inte vara så dumt!
 
Efter promenaden bärde det av till amma och Anders och få äta mat! Anders är hemma en vända men åker tillbaka till usa på måndag! Korts vändor han är hemma men nu har man fått träffat han! 
 
I onsdas var vi på grand ett jäng kompisar, tror vi vart 10st. Vi åt mat på sten! var gott som bara den det där köttet. Så nu har man testat på det. 
 
Igår direkt efter jobbet så hämtade jag upp martin från sitt jobb och så vart det kupolen! köpte lite nytt, linne, bluse, cardigan och en jacka! Hittade även ett par byxor som jag tänkt köpa, så ska nog beställa dom! Så vart en trevlig fredas dag i borlänge men shopping. kvällen var det fotboll, Någon som missat? jag kollade på ipaden och samtidigt kollade på fotbollen. Gjorde martin sällskap! men jag såg slut målet! Inte dumt zlatan! 
 
Snart öppnar också Ikea i blge, så roligt att få ikea närmare! hehe 
 
 

Cypern

Lördag och det är Oktober. Har inte skrivit här sen läänge tillbaka! Helt glömt bort bloggen! hehe men ska försöka bli en bättring! 
 
Hela sommaren har vart och börjar bli kallt ute. Har haft en kanon bra sommar med min älskling! Vi var till norge några dagar och åkte genom geirangen och trollstigen, sen till idre och gick upp för bärget städjan. Stockholm har vi vart till också, shoppat och kollat på fotboll.
 
Nu senaste var vi till cypern i 1vecka och kom hem för 1vecka sen! Var så himmla härligt och varmt där! skönt med lite ledigt mitt i allt... Vi åkte dit en fredag, pappa och anna åkte till cypern på måndan så vi träffade på dom där! Så var roligt! Så på måndag eftermiddag så gick jag och martin till deras hotell för att kolla om dom hade kommit fram, vi gick in på hotellet men såg dom inte så då gic kvi till receptionen och frågade efter dom och då fick jag ringa till deras hotell telefon från receptionen, pappa vart allt lite förvånad när det var jag som ringde! ;)
i cypern testade vi även på parglidning, falskärm efter båt! Var fränt att få testa på och så fin utsikt och riktigt härligt! haha 
 
Längtar tillbaka till både Thailand och cypern! 
 
Martin fick en ny kanon bra och fin kamera när han fyllde 30 så var roligta tt ta bilder så nu lär det bli en bildbomb! 
 
 
Så vart en riktigt härlig och rolig semester och var rolist att umgås med pappa och anna där nere också! hihi Dom bokade resan för länge sen och vi bokade typ 2veckor innan vi åkte så var så härligt! 
 
Annars går allt bra! Jobbar på som bara den och det går kanon bra! Trivs så bra på swedbank! ;)
Sen även så ska min barndomskompis Emelie få sig ett litet syskon till Lowan! Så mysigt! hihi sen har även Emma fått sin lilla bäbis! hihi =D 
 
Ha en trevlig helg! Det ska jag och snart blir det kalas för Ulf!