Säterdalen

Idag packade vi bilen och åkte till Säter, åt mat och strosa runt lite i byn, sen gick vi till Säterdalen för att kolla på djur. Var ett fint område och perfekt för barn och var väldigt fint! Så vi kom till djuren och det var riktigt spännande tyckte Melvina. Hon klappa fåren, petade på kaninerna och blängde på lamorna, kollade på grisarna och även på gätterna. Så hon traskade runt där och kollade på alla människor. Så söt hon är bär hon går runt i sin egna lilla värd och är helt farsinerad!









När vi hade gått ut från djuren så gick vi en bit sen kom hon nog på att djuren var borta så då vände hon och knata tillbaka till grinden och ville in. 

Efter besöken i Säterdalen åkte vi vidare till Hedemora för att plocka egna jordgubbar. Var skojj, Melvina tyckte det var så roligt att kunna plocka i munen. Hon stoppa i alla jordgubbar hon kom åt så vart att en kunde plocka och den andra fick passa på henne, vi hade varsin bunke och plockade i. 

Hon plockade även ur våra byttor.








Efter jordgubbs plockandet som tig ett bra tag så åkte vi hemåt men gjorde ett stopp i silvbergs gruva för att kolla det helt blåa vattnet! Gud så fint det var! Skulle gärna vilja ta ett dopp i det blå där! 





En helt perfekt dag! 

Imorgon cyklar älsklingen finnmarksturen så då blir det att heja på han! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback