Öppna landskap!

Torsdas var det dags för begravning av en underbar människa! En man som hade humor, hjärta, ja allt! En underbar en som lärt en bus och allt! "Haren Tompa" 
 
Din begravning var så fin! Helt fantastisk men så otroligt tungt och ledsamt! Robin sjöng din favorit låt, Öppna landskap med Ulf lundell! Lyssnar på den låten just nu och lär erkänna att Robin sjöng 1000gånger bättre än orginalet så du hade verkligen älskat det! 
 
Det var väldigt mycket folk i kyrkan och många ledsama miner... Mot begravningens slut så gick pappa, lennart och Tompas pappa och 3personer till upp och ställde sig på långsidan av kistan och bärde ut kistan... det var mäktigt och tungt men ändå otroligt fint! Alla följde ut efter och sällde sig ute på gården och man fick se när de lyste i kistan i bilen och så sjöng det en lån där ute innan dörrarna till bilen stängdes och bilen åkte iväg. Att få krama om mina älskade små kusiner alex och bella och även faster maja! sen vart det fika efteråt och det var smörgårtårta mm.. riktigt gåttt och att få prata minnen om Tompa! Var roligt! 
 
Pappa berättade om att han hade skickat en bild till oss när han sprang lopp "han var hare förut i lopp, en som håller upp takten i en tävling" och det har vi tyckt vart så roligt när vi var små att han var hare? haha så på bilden hade han ritat öron och en morot i munnen! haha 
 
 
Ekerö kyrka låg så himmla fint! Vilket ställe i stockholm! Det var så fint, alldeles brevid vattnet! 
 
Älskade Tompa! Vet nu att du har det bra i Nirvania med din bror, Bosse och Ullis och farmor<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback