Torsdag

Vart hemma och myst idag. Att få vaba är både mysigt och drygt för man tycker så synd om tjejen som är sjuk men det är ju så mysigt att få mysa och vara heldagar med den bästa.

Frukost
Vi har blåst såpbubblor idag. 


Kvällsmat. Torsk med äggsås. Så himla gott. Melvina åt också riktigt bra men ärtorna och morötterna var det bästa. 

Vi har haft en mysig dag hemma. Vi var och handlade en snabbis och hämtade upp pappa på jobbet. Så när vi kom hem hade Melvinas farmor vart förbi och utanför dörren låg en påse med en såååå fin klänning som jag spanat på men inte köpt. Så himla fin! Synd att den inte fanns i stor storlek till mig med... Och ett par byxor och en blomkrans, super fin. Så nu är allt i tvätten så det kan bli med på resan. Längtar! Blir vab imorgon med då Melvina fortfarande är lite sliten och så känns det mer säkert att hon blir hemma en extra dag så hon inte blir ännu sjukare nu innan vi åker. Själv väntar jag på en beställning med kläder från Nelly så hoppas det hinner komma imorgon för är sånt som jag vill ha på mig där. Kommer antagligen inte kunna ha det i sommar för då kommer jag nog vara tjockare! Haha så HOPPAS!!!! 

Febrig liten tjej ❤️

Idag ringde de från dagis vid 2 tiden så vart att hämta tjejen tidigare idag. Hon verkade inte så slut när jag kom och hämtade henne. Men när vi kom hem höll hon igång lite sen nu slocknade hon av i soffan ❤️ lilla älsklingen. 


Så nu hoppas vi att bakterierna försvinner fort så tjejen frisknar till helt tills vi åker till Rhodos. 

Shopping

Idag på förmiddagen var vi upp till Lyviksberget och shoppade. Köpte mera kakel och så kikade vi på lite annat kakel. Spännande. Melvina skulle skjuta på vagnen hon. Duktig tjej som ska hjälpa till i alla lägen. Hon ska även bära på min plånbok vart vi än går, och än har hon ju inte slarvat bort den. 


Innan vi åkte och handla var vi ute och gunga och även så rensade vi lite bland jordgubbsplantorna och smultronplantorna. Såg även att rabarberns börjar komma upp lite smått! SUPERLYCKLIG om min lilla odling håller sig och blir lite mummsigt i under sommaren så man kan plocka. 

Plaskade i vatten pölar gjorde vi också imorse. 

Igår var vi även och åt på wanbo herrgård i Smedjebacken med Martins sida av familjen. Super god mat och sällskap. Alltid trevligt att träffas. Melvina ville inte sitta stilla allt för länge så hon och farmor sprang runt och inspekterade nog varje hörn där inne. 

Helgen har gått i super fart. Imorgon måndag men snart så är vi på varmare breddgrader. Gud så härligt det ska bli. 

Finaste som finns


Denna lilla tockfia som har så mkt idéer för sig. Älskade tjejen! 

En snabb bild på mamman och mellis imorse när vi var på väg till dagis och jobb. Och lillebror i magen ❤️

Så mysigt med dessa sparkar i magen ❤️

Nu blir det FREDAGSMYS. hade jag hoppats på iaf men det blir kakling för hela slanten.... Men bra blir det!

Tiden rullar på

Idag är det torsdag, krupit ner i soffan med en klubba i mun. Mumms. Martin nattar Lill tjejen. Har vart så mkt på jobbet idag så är helt slut.... 

Igår kom pappa/morfar förbi på morgonen. Har var ute och cykla så då svängde han förbi här 07.00 på morgonen. Melvina vart överlycklig att hon fick någon att leka med på morgonen. Så hon skulle bädda ner både morfar och sig själv i myspölen. 

Pappa/morfar har vart i fjällen förra veckan och har så snygg solbränna. Vit runt ögonen och pannan och brun nedre delen av ansiktet. Haha han har vart och åkt längskidor, fiskat och sovit i både tält och i stuga som finns där i fjällen. 

Snart är det helg. Helt underbart! Så skönt. 


Svårt att förstå


Att denna lilla tjej vart så liten! På bilden var hon 20dagar gammal. Så liten och så skör. Nu är hon en egen individ med stort tycke och personlighet. Älskade tjej. Att du ska bli storasyster, det är svårt att ta in. Men du kommer vara så snäll. Du tar hand om din docka, matar och bäddar ner den. Så gulligt. Ibland tar du upp dockan och bär på den och klappar. ❤️

Nya stövlar

Idag efter dagis åkte vi och handla, först till mat affären sen hämtade vi upp pappa och sen till stan för att köpa stövlar till damen. Så hem kom vi med ett par nya gummistövlar. Gick lättare att mäta foten denna gång men inte helt med på det är denna envisa tjej. Så tror allt de vart godkända iaf. Så fina! 




Melvina har sett första humlan för i år och hon vart rädd för den. Hehe stumpan. Men ändå så skulle hon stå och spana om den satt kvar när vi gick ut! 

Mössan påtagen av damen själv. 





Ett nytt litet liv

Livet är på väg mot en riktig förändring. Till det goda, för den 9september beräknas lillebror komma till världen! Helt underbart. Så efterlängtad och älskad från första stund. Livet är allt underbart! 




Plussade den 22desember, höll det hemligt till julafton då Martin fick ett paket av mig med ett skrivet brev. 

Även denna graviditet har vi blivit flyttade, denna gång har vi totalt blivit flyttad 3veckor och 4dagar. Med Melvina vart vi flyttade 3veckor och 2 dagar.

Denna graviditet har jag mått sämre. Med Melvina mådde jag mer eller mindre tipp topp hela tiden. Denna gång har jag både mått illa och spytt några gånger. Haft ont i ryggen, ont i mitt ena ben och sjukt trött. Kunnat sova hur mkt som helst men nu känns det som allt är så mkt enklare. Kan vakna på morgonen och inte somna om varje sekund. Mitt dåliga tålamod har kommit tillbaka känns det som. Tyckte jag hade så dåligt tålamod när jag var gravid tidigare så det verkar hålla i sig denna gång också. 

Sen kommer det bli helt underbart att Melvina och lilla pojken i magen kommer få en kusin som är beräknad att komma i mitten av juli. Så ska bli så sjukt skoj att min bästa vän och svägerska också är gravid. Så mkt kärlek och helt underbart! Blir så glad! ❤️❤️❤️❤️ finns inga ord som igentligen passar in på den kärlek och lycka dom väller över! 

Helgen

Vi har haft fullt upp i helgen. Lördag var det dags för dop för lilla Elliot! Melvina skötte sig i kyrkan även denna gång. Och allt var så fint. 




Denna bild nedan tog jonathans mamma 

Och även denna 
Denna bild nedan tog jonathan. Så söt när de kramas

Söndagen vart det storstädning hemma, skrubbade hela badrummet, ut med allt så det vart helt rengjort där inne... Tog tid. Sen vid 5 var det dags för kalasforamde för Lena/farmor som fyllt år. Så det bjöds på smörgåstårta som var så god! Herregud så mumms. Melvjna tyckte också om smörgåstårta lika mkt som mamma gör! 

Melvina myser med katten Buster! 



2 år sedan.

Idag för 2 år sedan fick vi äntligen hem stenskivan till köket! Tänk va fort tiden går! 




Fredags mys!

Ikväll vart det att göra plankstek! Köpte brädorna på Ullared och idag vart det premiär! Både för brädorna och för mig! Krångla lite med spritsningen av moset. Hade sönder 2 påsar så då fick Martin åka och handla en riktigt spritspåse som man ska ha! Vilken skillnad det vart då! Blir så sur när det inte går som det gör i mitt huve. Har min bild på hur det ska se ut och då måste det bane mig bli så. Tillslut fick jag det exakt så som jag ville så är så nöjd och det vart även gott också. Är så propp mät nu och ligger i myspölen inne på Melvinas rum och nattar henne. 

Förberedelser



Melvina fick en egen liten plankstek 



Super nöjd! En klapp på axeln Emelinda. 

Nu får ni ha en trevlig helg. Imorgon blir det dop firande för killkompisar Elliot.

Mat dags

Gjorde ordning mat och Melvina ska vara med och hjälpa skala potatis och duka och plocka. Hon tig fram en kastrull för att vi ska koka ärtor. Sen lägger hon i ärtpåsen igen i frysen. Mamma får hjälpa och öppna. Så ikväll vart det potatis, snitzel, ärtor, gurka, tomat och citron. Var bara det att själva grönsaks tallriken och skålen skulle Melvina ha själv. Så hon vart så sur när hon inte kunde äta direkt därifrån.... Mamma och papp vill också ha. 

Ivrig tjej som ville äta innan men var klar. 
Nya stolen var mkt lättare att klättra på. 



Söndag mys

Idag har jag vart lite trött och sliten. Jobbigt att åka ca 100mil på en dag... 

Idag har vi vart ute. Slängt bort granen som legat på gräset, slängt lite andra pinnar och så vart det en promenad i skogen. 




Köpte även en vaxduk (glömt bort den tills nu) som vi kan ha på bordet bär Melvina ska måla. Så idag drog vi fram penslar och färg och gick loss allihopa och målade. 




Slutresultatet. Allt blev typ brun/svart när Melvina kladda ihop alla färger.



Ullared

Denna helg har gått fort.... Från början till slut. Natten till lördag åkte jag, mamma och Cassi till Ullared. Vi starta bilresan 03.00 från Ludvika. Mamma börja köra och körde till nästan kl 06 på morgonen, sen böt vi och jag körde lite mer än 2 timmar, sen stannade vi och åt frukost. Sen körde mamma sista biten. Medans jg körde så sov mamma och Cassi. Jag satt och sjöng med till radion, han se en fin soluppgång. 

Framme och fullt med folk. Men vi var super snabba. Vi kom in stax före 10 tiden. Gick till hem avdelningen på en gång och började kika där. Plocka i vagnen. Vi ställde ifrån oss våra vagnar lite här och där. Cassi tappa bort sin så vi gick runt och leta som tokar efter den.... Sen så stod den på andra sidan där min vagn stod. Väldigt långt borta. Hehe 

Hittade lite smått och gott iaf. Bordstabletter, grythandskar, kökshanddukar, gardiner, kuddfodral, planksteksbrädor (så nu lär vi testa göra egna plankstek någon dag) pläd, tripp trapp stol till Melvina, massa kläder till tjejen, leksaker och ute lek, liten kavel och formar (så hon kan vara med mamma och baka) Martin beställde 7påsar med bananaskids... Ja lite allt möjligt. Säkert glömt en del också. Men vi hade en super trevlig tripp. Vi gick ur från Ullared vid 2tiden. Åt mat utanför på området sen åkte vi hem. Jag började köra och körde 3 timmar. Mamma och Cassi sov.en stund men de vakna när jag körde fel i Göteborg... Jävla vägar och filer. På gps en stod det att det skulle vara 3 filer så då kunde jag ligga kvar i den filen jag låg men sen var det igentligen bara 2 filer så den jag åkte på gick fel. Han inte byta heller då jag såg det i sista stund... Men tillslut kom vi ur det nybyggda stället.... 

Lite trötta allt....


Melvinas nya stol fick tummen upp... Hon ville gärna sitta i den innan den var ihop skruvad. 

Så jag var vaken från 03.00 på morgonen och somna inte förens 22. Tiden när vi kom hem. Kunde inte sova i bilen alls... Så drygt. Men helt klart värt resan. Super kul att göra något vi 3. Så mysigt!