Sommar och sol!

måndag och en ny vecka är börjad! Dagen har gått fort lika som alla andra dagar och att jobba på banken är riktigt roligt! hihi Skojj! 
 
Har inte hänt så mkt sen sist! Inte vad jag kan komma på nu iaf.... 
 
I helgen var jag och Martin och fiska i barken i Smedjebacken, vi fiska efter gös men ingen fisk ville nappa! hehe men men det gjorde inte så mkt för solnedgången var fantastiskt vacker! Jag låg i botten av båten och läste bok jag! hehe inte alls dumt! 
 
Bilden nedan har martin tagit! Så fint! 
 
I helgen har jag solat och lite sånt! Söndagen vart det storstädning / tvätt dag! så fick undan en hel del tvätt igår vilket var skönt! Planterade även yterligare blommor som jag ställde på balkongen så vart ett litet lyft där allt! 
 
Vill ha ett annat bord på balkongen.. vill ha ett vitt fint cafe bord! mmm hehe men tänkte vänta tills det blir lite rea på sånt när secongen är slut! Om jag hittar nått i smaken! 
 
Fredag är det Midsommar... beställde en ny klänning igår som jag hoppas hinner komma innan fredag! och att det passar perfekt också! blommig, lite åt det rosa hållet! Kanon söt! 
 
Har även hunnit men ett dopp i sjön för iår också! Kallt men funka fint! 
 
 

Shopping och blommor^^

Söndag idag och helgen har gått fort som vanligt! 
 
Solat, fiskat, åkt båt, shoppat och planterat blommor! 
 
Idag vart det att åka till borlänge! Jag skulle köpa nya skor som jag kan ha och jobba i som ska passa till allt! hehe Första stoppet var biltema, så jag gick till plantaget istället. hehe köpte lite blommor och 2jordsäckar.... haha smart som jag var tog jag en korg.... blommorna fick platts. vart bara lite problem när jag tog jordpåsarna och bäde dom under ena armen... tunga som attans var de men envis som man ska vara så skulle jag promt ha med mig de ändå.... så när jag stod i kön och stonka och försökte kasta upp de för att få ett bättre grepp så frågade mannen framför mig om det var tungt... hehe så han tog påsarna och la dom där man ställer kundkorgarna på... snällt av han! Sen när jag skulle betela så ringde martin så han fick komma med bilen och hjälpa mig bära! hehe 
 
Så vart det kupolen! Kutade runt på alla skoaffärer.... sen hamnade vi inne på MQ där jag handla kostymbyxor och en mörkblå kavaj! hehe drog iväg där lite..... jag som BARA skulle ha skor! Hittade även ett fin topp på en annan affär också! hehe Vart mat på matpalatset! Var lite roligt för dom vi satte brevid typ hade exakt samma mat som oss.... jag och "damen" satt på samma sida och åt räksallad och martin och "karn" åt kebabtalrik! hahah 
 
När vi kom hem planterade jag blommorna på en gång och dona, brände mig på en brännessla på fingret..... men men Blommorna vart kanon bra! Så hoppas att de ska ta sig och växa bra nu! hehe 
 
 
Har även städat på terassen... är frömjöl överallt..... har sopat, torkat och allt... mem det är bra svårt att få bort! 
 
Nu blir det fotboll... springa av sig lite energi! Secong start för min del! haha ;)

Öppna landskap!

Torsdas var det dags för begravning av en underbar människa! En man som hade humor, hjärta, ja allt! En underbar en som lärt en bus och allt! "Haren Tompa" 
 
Din begravning var så fin! Helt fantastisk men så otroligt tungt och ledsamt! Robin sjöng din favorit låt, Öppna landskap med Ulf lundell! Lyssnar på den låten just nu och lär erkänna att Robin sjöng 1000gånger bättre än orginalet så du hade verkligen älskat det! 
 
Det var väldigt mycket folk i kyrkan och många ledsama miner... Mot begravningens slut så gick pappa, lennart och Tompas pappa och 3personer till upp och ställde sig på långsidan av kistan och bärde ut kistan... det var mäktigt och tungt men ändå otroligt fint! Alla följde ut efter och sällde sig ute på gården och man fick se när de lyste i kistan i bilen och så sjöng det en lån där ute innan dörrarna till bilen stängdes och bilen åkte iväg. Att få krama om mina älskade små kusiner alex och bella och även faster maja! sen vart det fika efteråt och det var smörgårtårta mm.. riktigt gåttt och att få prata minnen om Tompa! Var roligt! 
 
Pappa berättade om att han hade skickat en bild till oss när han sprang lopp "han var hare förut i lopp, en som håller upp takten i en tävling" och det har vi tyckt vart så roligt när vi var små att han var hare? haha så på bilden hade han ritat öron och en morot i munnen! haha 
 
 
Ekerö kyrka låg så himmla fint! Vilket ställe i stockholm! Det var så fint, alldeles brevid vattnet! 
 
Älskade Tompa! Vet nu att du har det bra i Nirvania med din bror, Bosse och Ullis och farmor<3