Klipp klipp!

i går gjorde jag om ett par gammla byxos som jag köpte nån gång jag gick i lorensberga.... haha fick på mig dom emn vet att jag aldrig kommer använda de så då vart det att klippa lite och sy! Lånade hem mammas sy maskin då jag var dit och hälsade på! Höll på och var så trött på masinen då jag inte fattade vad det var för fel på den... För den var redan trädd med tråd och tänkte att det borde ju vra rätt iträdd men icke var den det! haha Sen funkade det! 
 
Vart kanon bra! 
 
I Tisdas var jag på ansiktbehandling på Face it. Gjorde om klassik ansiktsbehandling och så färgade jag ögonfransarna och ögonbrynen! Var så skönt allt! hihi Färga ögonfransarna var lite obehagligt och sved lite men helt klart värt det! ;)
 
Nu ska jag nog äta mat sen bädda rent i sängen och bädda! :) 

Älskade stora syster!

Förra veckan fick jag en bild från min älskade syster och så står det for you! 
Hon har vart och tattuerat sig på skuldran. "There is no better friend than my sister"  Så fint! Älskade syster du kan då allt överaska en <3 Vi har länge pratat om att göra någon syster tattuering men den där cassi gjorde kommer jag aldrig kunna slå <3 
 
Bilden är tagen precis när den är ny gaddad så lite röd och lite blod! Har sett den på riktigt när vi fika och den har läkt så fint och var så fin så! Älskade syster <3 Kom ihåg första tatueringen! Jag var tvungen att göra först för att du skulle våga. jag sa nog inte ett ljud och fälde ingen tår sen var det cassis tur och hon grinade konstant i 2timmar! men denna gång sa hon att hon inte fälde en tår! hihi älskade syster! Vad skulle jag vara utan dig? <3

veckan har gått fort!

Igår var det så fint väder att vakna upp till! Solen lyste och det var riktigt kallt men så vakert! Fick ingen bra bild på det men men! 
 
Fredag idag och har tränat varje dag denna vecka! Riktigt duktigt! Jag och jennifer har verkligen gett gärnet på gymmet denna vecka! Ska träna idag kl 4a! wieee! Tog nog i lite för mkt på en benmaskin.... känndes så bra med träningsverken som jag fick men mitt onda ben börja cp... så vill inte att det ska bli så som det var i thailand när jag var där sist då jag knappt kunde gå för benet krånglade så igår natt hade jag så ont i benet så låg mäst och snurra i sängen och på morgonen innan träningen letade jag på mina stödstrumpor, hittade 1 strumpa så var bra så då kunde jag ha den på onda benet och en vanlig strumpa på andra! snyggt! Så igår hade jag den på mig hela dagen så ska ta på mig den igen när jag ska träna! Var även och införskaffade mig piller på blodförtunnande så kanske det blir bättre! 
 
I onsdas vart det först träning. sen till mamma och hälsa på henne och så hade hon så ont i ryggen så hon knappt kunde stå upprätt men hon kom på medans jag var där att vi skulle mublera om så vart att flytta soffor och ha sig men vad gör man inte för sin mamma <3 sen hem och fixa sig snabbt sen och hämta jennifer och gick runt på stan sen mötte johanna upp och så vart det fika på BK men Jennifer, Johanna, Cassi och Fillan! Mysigt! Sen hem och besöket fortsatte! Jennifer, johanna och fredrik kom på besök för att bröderna först skulle spela fifa sen kolla på hokey Djurgården - Leksand! Så vart att köpa pizza och flöta hela högen! inte en dum dag! 

Tvättstugan har fått sig ett lyft!

I helgen bestämde sig jag och martin att måla om i tvättsugan! Nu när jag ändå är hemma så kan man ju passa på! Så gick kanon bra! Målade om taket så det skulle bli vitt och frächt igen! Sen målade vi ljusgrått på väggarna! Var riktigt orange där innan så känns så mkt ljusare och frächare när man går in där så tänker man "justja här är det om målat och frächt!" känns faktiskt en aning mysigare att gå ner till tvättstugan! haha låter som man går långt men det ligger på nerevåningen! ;)
 
Kom på efter att vi lagt ut papp och spaklat lite att vi skulle ta en förebild! Kan ju vara kul att ha så dessa får vara förebilderna! Man ser ju iaf det orange! haha så målade vi även om röret där i hörnet och det man hänger tvätten på och spände om linorna! Riktigt bra förändring! hihi SUPERNÖJD!
 
FÖRE
 
EFTER
Den här hörnan var inte riktigt klar och har inte tagit nå bilden när allt är undanstadat och fixat men  så nöjd! Målade bakom alla rör och var väldigt noga! Martin vart impad när han kom hem från jobbet! ;)
Så står det 2tavlor på vattenbereddaren, tror jag det är? som jag ville sätta upp ovanför tvättkorgarna och så en vit hylla/ bänk som man kan lägga tvätten på och så dom lila tvättkorgarna lär bytas ut till nå vita! hehe 
 
Vart riktigt nöjd med tvättstugan! Tog 2 dagar för mig att måla sen mellan målandet vart det träning med jennifer! hihi TRÄNINGSVERK som attans har jag haft! 
 

Söndas! Snowboard i Romme alpin! ;)

Har glömt skriva att i söndas var vi i romme och lekte av oss! Vart snowboard med Martin, Johanna, Fredrik, Mikael och Emma! Super trevligt! 
 
En aning kallt kanske men det gick allt! haha fullt påklädd var jag iaf! 
 
Var så slut i hela kroppen när vi kom hem! hahah galet! så vart det träning, måndag, tisdag, onsdag, torsdag! Fullt upp ;)

Spruta*

Tisdas var det dags för spruta! Kännde mig väldigt liten när jag fick ett ploster med simpson på! haha Men kändes bättre när jag fick veta att jennifer också fick nå liknande ploster! haha ;) 
På tisdagen var jag på Life och jobbade! Var skönt att få jobba lite! haha är strassande att vara ledig! ;) Hade med mig semlor dit så mamma och eva fick äta! :)

Alla Hjärtans Dag!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Igår var det alla hjärtans dag! Haddu fullt upp den dagen! Kvällen var absolut bästaste! 
 
Martin kom hem lite senare än vanligt! haha han hade vart till blommafären och köpt blommor! Han sa att det var proppfullt där! haha bara killar som var och handlade blommor! 
 
Så älsklingen kom hem med en blombukett bakom ryggen! hihi älsklingen min <3 mys! Så bjöd jag på chockladmaränger och de var så goda! mmmm Perfekt! och coca cola ur glas flaska hittade jag på! ;) och en chokladask! Sem vid 7tiden vart det Cina med riktigt god mat och det bästa sälskapet! 
 
Finate killen i hela värden! Finns ingen bättre för mig <3

Torsdagens! ;)

Började morgonen med gym, 08.00 med Jennifer! 4e dagen i rad vi tränade! Efter träningen vart det en tripp till solariet och solade i 15min... försöka träna upp min bleka hud lite innan Thailand.... hehe får se hur det blir! efter solariet vart det att handla mat hem, äta frukost sen började jag baka maränger men mörk choklad i! gick kanon bra! efter bakningen vart det fika på BKs med Milla! Vart en räksmörgås! mmmm så gick vi runt och kikade på stan! Trevligt så ringde pappa och fråga vart jag var då han var hemma hos mig! haha så han mötte oss nere på stan då jag fick lite alla hjärtans dag present! Lotter så ska snart skrapa dom! ;) Hoppas på storvinsten! hehe 
 
Var ett riktigt bra recept! Det som behövdes var 3äggvitor och strösocker! sen chocklad om man vill! :)
1. Börja smällta chockladen över vattenbad! ställ sedan bort så det får svalna medans du gör marängsmeten!
2. Häll i äggvittan (viktigt att inge gula blir med) och sockret i en rostfri bunke. Vispa och ställ det på vattenbadet så sockerkristallerna smälter! 
3. Ta sedan av och vispa så att det blir fast så man kan ha bunken öpp och ner utan att nått rör sig! 
4. ha i chocklad och rör om en gång och sen klicka ut eller spritsa! Gjorde 4a st stora! ;D in i ugnen i 125grader i 40min! ;) Vart så gått! 

Träna Träna Träna^^

Tisdag morgon! Gcik upp lite efter 7 idag! Martin började senare idag så vi han äta frukost! :) Har settat vid datorn och skrivit lite och skickat iväg! Håller tummarna att det blir  bra! :) 
 
Igår kom pappa förbi och åt semla och pratade! 16.00 vart det träning med jennifer men jag mitt smörto glömde mina träningsskor! hehe så fick träna strumpfota! Gick bra det med men attans så mkt folk det är på gymmet vid den tiden! Men nu snart blir det gymmet med jennifer. 9.00 skojj! Ska komma ihåg skorna och vattenflaska! 
 
Efter gymmet ska jag hjälpa mamma inne på life så idag blir det lite jobb också! Härligt! 
 
 
Ha en bra tisdag! Fet Tisdag idag ;)

Imorgon är det Fet-Tisdagen!

Imorgon är det semeldagen! mmm Älskar semlor! 
 
Idag har jag vart ner på stan en vända! Gick riktigt bra så bara och vänta och se! ;) hihi 
 
Kommit hem, ta det lugnt och kollat på ett avsnitt av Vampire diaries! Så bra.... Sen har jag gjort semlor! Pappa ska komma förbi en vända och hälsa på, ta med sig mina längskidor för ska nog med han ut och åka imorgon! Så skidorna får inte platts i min bil! hehe 
 
Gick kanon att göra semlorna så nu hoppas jag de smackar gått också! ;)

MUMMS! 
 
Sen när pappa vart här och klockan börjar närma sig 16.00 blir det träning med Jennifer! Heja heja! ;) Var helt slut i kroppen igår! Lördag vart det längdskidor och sen hemma gymmet med marklyft och bänkpress! Söndagen snowboard i romme! ;)
 
 

Bikini^^

Nu när jag och älkii ska åka iväg så vill jag ha en ny bekini så igår beställde jag en från Nelly så hoppas att den kommer sitta perfekt! :) Hittade en så fin på victoria sicrets hemsida men blir ju så dyrt med frakt, moms och tull! Så får skippa den sen hoppas det blir bättre när victoria sicret öppnar på arlanda! 
 
Snyggt med det oranga! Hoppas den kommer komma snabbt utifall det blir fel så man hinner skicka tillbaka och byta! :) men håller tummarna på den kommer passa! ;D
 
Nu ska jag fixa mig och så ner på stan! :)

Tandläkaren!

Den dagen jag var till tandläkaren "Torsdag" Det gick bara bra... tog ingen bedövning... är så obehagligt med bedövning! Så körde utan! Dom tröck dit en korm runt min mjölktand som hade gått av och fyllde i där! Gick bra och gick fort! Dyrt var det också! Herregud att det kan kosta så mkt? tråkigt! Skulle ha behövt vart dit och laggt ett lock på min andra mjölktand också! hehe men det får vänta! 
 
Efter tandläkaren vart det mat på kina med mammsen och sen vidare till coop för att träffa pappa på fika! Inte en dum dag inte så det vägde upp tandläkaren! hehe Så gick vi in och handlade också! Pappa tog en åk korg och jag en bärkorg! Men var smart och kom på att jag kunde ställa min korg på pappas! hehe 
 
Tidigare i veckan var det lite tjej mys med johanna och jennifer! Vi åt bara massa gåttis och pratade och flötade! haha 
 
Och torsdagen var det matmys med Milla, Emelie och Fillan! Vi åt korv och strips och bullar! Inte en dum kväll det inte! Var så mysigt att babbla och så! Alltid behövligt <3 

Helgen!

Helgen har vart kanon! Fredag var vi barnvakt åt mina små kusiner! Gick ner till där martin jobba och lånade hans bil och åkte och hämta flickorna i blötberget och så åkte vi till stan och köpte godis och alt sånt! Så gick vi runt och kollade lite sen åkte vi och hämtade martin när han slutade kl 3! :) 
 
Hem och böt om och så ut i snön med dom och åkte på någon slags åksak? vet inte vad det heter men var roligt! :) haha sen in och så gjorde jag klart silvia kakan som jag påbörjat på! gick kanon! Smeten som ska vara överst vart lite överföd med det så det bara rann! hahaha men vart gått iaf! ;) 
 
Gjorde mat! Börjar komma in mer oh mer i att vara hemmafru! hahahah ;) Vart kykling och wok eller vad det heter men gått vart det iaf! :) 

THAILAND 12dagar kvar!

I Fredas bokade jag och älsklingen in en semester till Thailand! Ao Nang! Ska bi så härligt! Så skönt att få komma bort lite! Inte haft semester på väldigt länge hehe så ska bli så underbart att få komma iväg med Martin! Vi åker den 23Februari! blir borta i 2veckor! :)

Hotellet vi ska bo på! Längtar! Börjar redan planera vad jag ska packa med mig! hehe 
 
 

Fix och trix!

Torsdag! Hunnit med en del idag... för att bara vara kl 10! hehe ätit frukost! Bytt gardiner och överkasst i träningsrummet och lagt en duk på en byrå också! Får se vad älsklingen säger när han kommer hem angående det! hehe ;) Skulle behöva 2st nya gardinstänger där! Behövs verkligen! hehe
 
Fin Fina lampan
 
Har även hunnit blivit hungrig igen så stekte ett ägg och la på en hårdmacka! hehe Även sorterat massa papper och tänkte åka och lämna ifrån mig det innan tandläkaren! Inge kul att gå på stan när man känner sig konstig i hela mun! 

Tandläkaren^^

Taggad och klar för att åka till tandläkaren! hehe så ringde min telefon, han inte på och det var skyddat nummer så strax efter så ringde mamma... öö vad vill hon 10i 8a på morgonen? Då hade hon tandläkaren i andra luren! hehe mamma sa att min tandläkare var sjuk som jag skulle till! Så vi la på så tandläkaren kunde ringa till mig! 
 
Vart nästan lite som en lättnad men attans så fixade hon en tid idag till en annan tandläkare så jag ska få fixa min mjölktand som gått av! men men.. bara att tagga om vid 11.50 
 
Kunde heller inte somna om när älkslingen gick upp och åkte till jobbet! 
 
Ikväll blir det tjej mys med, emelie, milla och fillan! Vi ska göra korv och strips här! Trevligt att träffas lite så martin ska åka och äta pizza hos en kompis! :) Blir det tjej snack! Pratade med milla igår om att färga ögonbrynen och ögonfransarna! Har ju så ljusa och tänkte att gör man det känner man sig inte lika osminkad! :) inte så tokigt! 
 
Undra vad jag ska hitta på nudå fram till 11.50? får inte igång kanalerna..... attans! Vill ju kolla på real housfife! "stavning?" 
 
Får tvätta och städa istället då! :)

Michel kors

Älskar klockor! En av mina senaste klockor! Michael kors! Så snygg och änkel! Me love it!
Efter att ha haft en smycka butik så har man kommit in mer och mer i märkes värden! hehe men klockor är det finaste! ;)
 
Älsklingen har precis duschat och nu bänkat sig vid soffan och kollar på fotboll! Svergi mot nått annat! Ska nog snart sällskapa honom! :) Men kommer nog ha ipaden med mig och kolla på! Är inte så intreserad i sporter som sagt! 

Onsdag!

Dagen har rullat på! Började med träning med Jennifer halv 9! Vart lite senare idag då min älskling hade sovmorgon till 9e så vi åt frukost och så! Inte så tokigt att ha sån vardagslyx att äta frukost ihop en onsdag! Gymmet gick bra! Vi var mer fokuserade idag! Igår pratade vi välldans mkt under gympasset! "var länge sen vi tränande" vi prata en hel del idag också men tränade på bra! 
 
Sen under dagen har det vart ganska så lugnt! Gjorde ordning ett paket och åkte och postade och handlade mat! Då träffade jag pappa som var och åkte bil! haha så han vände och kom till mataffären och babblade lite! Trevligt! ;) hihi 
 
Nu på kvällen har jag vart med martin och tränat i gymmet hemma! Så vart lite kvällsträning för mig också så 2ggr om dan! Inte tokigt! hehe 
 
Imorgon ska jag till tandläkaren.. fydå! Ska laga min tand som gått av. aj aj kommer svida i kassan! hehe men men har man mjölktänder så har man! 
 
Bilder från i helgen då det var skridskor på väsman med älkii, pappa och anna! :) Inte alls dumt det! ;) pappa börja skrattade åt mina skridskor för att dom såg så små ut! haha as korta blad på mina 36or.... haha kan iaf vifta på tårna och ha strumpa och raggsockor! ;)
 
 
Önska mig lycka till hos tandläkaren 20över 8a imorgon bitti! Kan verkligen behövas!

Hejsan!

Lär testa skriva ett inlägg här i nya bloggen och se hur det blir nu när jag försöker få någon ordning på den! Inte det lättaste var det ju då inte! hehe 
 
Mitt fina matsals avdelning får stå för den första bilden här! 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.