Härliga höstväder

Inatt har Edvin vart så täppt i näsan till och från och låter som han knappt fått nå luft. Så idag känner man sig lite slut för man kan ju inte direkt slappna av och sova så djupt när det låter som han knappt kan andas genom näsan. Sen att bäbisar inte kan andas genom munnen så vill man ju veta att han får luft genom näsan. Så har haft han på brösten för att ha han upprätt och han har en kudde under babynestet så han inte ligger helt ner. Lilla plutten!

Så imorse efter frukost så tog vi en promenad i det härliga vädret. Alltid skönt med frisk luft när man är lite slö. Melvina satte så nöjt och fint i sin nya vagn och hade det riktigt mysigt. Så roligt att ut och få med henne nu för hon pratat så mycket om allt hon ser. Edvin låg också så snällt och sov hela promenaden. Vi gick även förbi Melvinas dagis och hämtade hem henne regnkläder sem hälsade vi även på hästarna i hagen. Riktigt skönt att kunna komma ut på promenader igen, känns som det var evigheter sen jag var ut och rörde på mig. Vi var även ute igår på en morgonpromenad på 3km som vi avslutade vid lekparken så Melvina lekte av sig och Edvin sov så snällt och skönt i vagnen.

Idag har vi även ett besök inbokad hos Bvc. Så ska bli spännande att se hur han har växt. Känns som han blivit riktigt stor nu mot när han föddes. Älskade lilla plutt!

Just nu har vi slagit oss ner i soffan, Melvina kollar på Zootopia och för Edvin är det dags att ammas.

Ha en trevlig höst dag!


Kommentarer
Nikoninan säger:

Usch plutten då :/ så otäckt när det är täppt för de små ! får hoppas han kryar på sig snabbt! <3

2016-09-28 | 21:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback