Idag är det mammornas dag

Fick choklad på sängen idag av mina älsklingar! Sen har dagen runnit på i väldans fart. Vart och ätit på värdshuset älgen men Martins sida av familjen. Var riktigt god mat. Åt så jag var så mätt så och även Melvina åt både mat och efterrätt. Sen åkte vi förbi och hälsade på Melvinas farfar där vi fick glasstårta och även det åt hon med glädje. Hem och ta igen oss lite och så vidare till mamma och fira henne också. Vi fick god mat. Fick även träffa nya tillskottet i familjen, lilla Kevin. Så liten och så underbar. Melvina kommer bli en sån bra storasyster. Hon ville gärna ha Saga i sitt knä, ända är ju att Saga är nästan lika stor som henne själv och så klappa hon och ville pussa på henne. Hon var riktigt kramglad tjej idag på kvällen och gick runt och kramade alla. Alla skulle få lika. Så go hon är. Sen sa hon även mormor idag (hon sa det för flera månader sen men sen vart alla fafa) men idag så ropade hon flera gånger på mormor. 

Vi hade köpt en bricka till mamma/mormor i morsdagspresent. Så himla fin. Och extra fin när det står Älskar dig mamma Susanne och så mitt och cassandras  namn i den. Så fin! 




 Helgen är redan över. Vart "lång" helg då jag var hemma och var sjuk torsdag och fredag. Näsan är fortfarande dryg och måste ta nässprej annars är näsan helt täppt.... Fortfarande döv på ena örat. Igår fick vi även in i vecka 26. Går fort och lillpojken är aktiv i magen. Ska bli spännande att åka på tillväxt ultraljud och se på ultraljud igen på lilla prinsen igen och hoppas att han har det bra i magen och får näring som han behöver! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback