Första dejten ❤️

Igår kväll kom äntligen jag och Martin iväg på vår första dejt kväll ihop sen Melvina föddes. Vart först mat på china, oxfilé och stekt potatis. Det absolut godaste som finns är en rejäl köttbit som är medium stekt (det var nått jag saknade som gravid, rosa kött mmm oxfilé ska inte vara genomstekt) efter maten vart det bio, mysigt att bara komma iväg vi 2. Vist har vi vart och ätit och så med Melvina men nu att få lyxen att vara helt själv! Bion var kanon, lång så popcorna tog slut haha. Perfekt kväll vart det. Mamma/ mormor hade det gått så bra så för. Vi har ju en kamera över melvinas säng så man hör henne och kan se henne via telefonen så vi lyssna lite när mormor sjöng godnattsånger för mellis. 





Kvällen var helt underbar ❤️ sen fick vi komma hem till ett sovande barn och mormor som satt och löste korsord och kolla på tv. Tusen tack att du kunde passa mellis när hon sov ❤️

Kommentarer
Cassi säger:

åh det var ni så himla värda!! <3 tur vi har världens bästa mamma och mormor ;* det var kul att träffa dig en snabbis igår ;)

Svar: Ja det har vi verkligen ❤️ desamma 😄 hoppas filmer var bra som ni var på också 😋
Emelinda

2015-05-10 | 08:17:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback