Härliga lördag!

Sol sol underbara sol! 

Idag har det vart riktigt härligt ute! Vi har vart och kollar på kakel till köket men det är ju lättare sagt än gjort att hitta på ett som vi vill ha! Svårt! Vi har även sågat till lite golv så det är förberett tills då vi ska få hjälp att flytta kaminen så det bara är att lägga! 

Så har vi ätit jordgubbar i solen! Mumms så härligt! Somnade även av en vända i stolen ute i solen! Martin var sen iväg och spelade fotboll! Jag var hemma och tvättade fönster! Igår tvättade jag dom i köket och idag vart det datarummet och sen sovrummet och balkongdörren! Vilken skillnad! Har aldrig tvättat fönster i hela mitt liv men det gick helt också! Lånade mammas maskin hon har när man tvättar fönster så det underlättade nog en hel del det! Många fönster är det kvar än! 

Mot kvällen vart det ut på äventyr! Vi var iväg och grilla pinnbröd och korv! Så mysigt att sitta i skogen på ett berg och grilla! Var väldigt mycket drygare att gå upp där med dessa extra Gravidkilon! Men det gick allt! Får se när man går dit igen! Hehe 





Haft en sån bra lördag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback