Stora tjejen

Förra veckan tog vi tag i toa träningen för Melvina igen efter ett ganska långt uppehåll. Hon var väldigt duktig i somras men sen vart det något som vart fel, blandning med hemma och dagis gjorde det svårt för henne och hon vart hysterisk och ledsen när hon skulle sitta på toan, även ledsen när hon kissade i blöjan. Så vi la helt ner träningen så vi kunde börja på en ny kula istället. Så nu är vi igång igen och igår kissade Melvina på toan hela dagen, vi satte på henne blöja när vi var ute och lekte och även när vi åkte och handla och båda gångerna var det torrt i blöjan. Så nu hoppas jag att det ska hålla i sig och att hon inte blir rädd igen. Mammas stora tjej och blir så stolt! 


Vi har även gjort ett schema (lättare för mig och Martin och veta hennes rutiner så man kan hjälpa henne när det börjar bli dags) så när hon suttit på toan så får hon klistra ett klistermärke när hon satt på toan. Det verkar hon tycka är roligt! 

Klistermärkena fick hon med i en pottbok så de passar perfekt till nu! Så både förra veckan och denna vecka så blir det att vara hemma mkt. Sen på söndag är det dags att döpa Edvin! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback