Söndagen

I söndags gjorde vi lite ryck ute i trädgården. Vi plocka ihop studsmattan och rensade även i den gräsliga häcken som vi har som är typ 2 meter bred och lika lång som tomten.... Skulle vilja få bort den och ha nå annat men vi har den ihop med grannen så isåfall lär vi ju komma överens med dom.... Hehe

Senare så vart det att bege sig mot ABB sjön och fiska och grilla med Johanna, Fredrik och lilla Lykke! Så mysigt att grilla! Edvin låg och sov hela vistelsen, förutom lite gnäll mot slutet. Melvins tyckte det var så roligt och busade och åt! Men allt ska ju gå efter henne hur man ska göra saker. Envis liten fröken!

Idag är det Tisdag och dagarna går i ruskig fart. Igår hade vi pappa/ morfar och hundarna på besök. Sen han vi även åka med morfar för att hälsa på min farfar. Så var riktigt trevligt och roligt att träffa han.

Melvina med sin favorit. Sitter i Melvinas säng och Melvina läser böcker för Teixie. Inte det lättaste att få en bild på dessa två.

Idag vart det en heldag på vift. Mötte upp Camilla och Theo på stan vid 10, så vi strosade runt i butikerna och handlade och pratade. Sen slog vi oss ner inne på BK och fikade och pratade. Riktigt trevlig dag och åkte ifrån stan strax efter 1. Så har jag även bokat tid för klippning och färgning nästa vecka. Så om allt går som planerat så ska Edvin sova i vagnen största delen av tiden. Hehe får se om jag lyckas. Sen åkte jag till mamma/mormor och Edvin fick äta sen åkte mormor med oss och hämtade Melvina på dagis och sen åkte vi och handla. Melvina är så duktig när hon går runt med sin lilla kundvagn och plockar varor. Så köpte vi med oss fika och Melvina fick välja själv. Hon valde och chokladboll med färgat strössel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback