En God Jul!

Julen är nu över och nu väntar ett nytt år. Detta år har vart så himla bra! Våran stora tjej har fått en lillebror. Våra barn är den största glädjen och det största som kan hända. 2014 och 2016 kommer alltid vara speciella för det var dom åren som vi fick våra barn, friska och helt underbara! 
 
Vi började med Julafton på Fredag kväll hos barnens mormor och morfar Anders med hela familjen! Melvina och Saga sprang runt ovh busade och lekte! Så roligt att se hur de kan samspela. Nästa år då kommer även Edvin och Kevin springa runt och busa för fullt! Kommer inte vara en lugn stund alls! haha Men det är så julen ska vara! Rörig och mycket kärlek. Vi åt mat och sen så skulle vi spela bingolotto men just i allt detta så kom Tomten på besök! (Han inte ens röra en bingolott på hela kvällen så mormor har nog väldigt många att rätta)
 
 
 
(Trycker man på bilderna nedanför blir de större)
   
 
 
Vi kom hem sent och vi allihopa gick och la oss i våran säng. Somnade allihopa vid en 11 tiden, Edvin hade blivit så förkyld så han vaknade igen vid 12, kunde inte sova för han var så täppt så han knappt fick någon luft. Vid 1 på natten somnade han, vaknade sen igen vid 2, var vaken till 3 somnade och sen vaknade han vid 4 och var vaken, så 05.30 väckte jag Martin så jag skulle hinna sova lite innan vi ska iväg och fira jul! Jag och Melvina sov till 8 på morgonen och sen var det upp och hoppa och öppna alla paket som fanns under våran gran! 
 
 
Så åkte vi vidare till Barnens Farmor och firade jul där med allihopa! Melvina hade fått upp fart och ville mer än gärna börja öppna alla packet på en gång! Men efter en liten stund så knackade det på dörren och Tomten kommer in! Vart paketöppning i full fart och Melvina vill inte missa något paket så hon öppnar även mina, martins och Edvins paket. Försöker vi öppna 2 samtidigt så säger hon "vänta" och tar paketet och lägger undan det. Ja Alla paket är ju hennes enligt henne själv! hehe 
 
 
(Tryck på bilderna nedanför så blir de större) 


Senare så åkte vi till sista stoppet, Barnens Morfar. Dit kommer ävn mina kusiner från Stockholm och firar jul som dom alltid gjort. Kom mitt i Kalle anka så vi kollade på det och sen åt vi lite tårta för min kusin Alexander fyller hela 20 år! Efter en liten stund så knackar det på dörren även här! Vem kommer in då? jo Tomten hittade även hit! Delade ut lite klappar och när Tomten delat ut alla klappar så hade Melvina ett paket att ge till Tomten och det var alla hennes nappar. Förklarade för henne att alla hennes nappar ligger där i, nu har du ingen napp i bilen, ingen napp hemma och ingen napp när du ska sova. Tomten tackade så mycket för hennes nappar och förklarade att hans tomtenissar kommer bli så glad av att få hennes nappar. Våran duktiga tjej! Sen blev det mat.
 
 
 
 
 
Under kvällen vart Melvina lite ledsen till och från när hon kom på att Tomten hade fått hennes nappar. Ibland förklarade hon för oss att Tomte barnen har hennes nappar. Så det kändes som hon förtod men mellan åt så vart hon ledsen och ville ha dom. När vi åkte hem så var hon så trött och ville ha sin napp så hon var ledsen i bilen, från sörvik och in till stan men sen lugnade hon ner sig och vi pratade istället. Hemma så fick hon mer välling och vi kröp ner och la oss i våran säng, jag berättade sagan om frost, hon lyssnade och sen slocknade hon helt av. Sov hela natten utan att vakna och ville ha nappen. Hela dagen igår var hon också utan napp och var så duktig, på kvällen så kom hon på nappen men det gick väldigt bra, vi gjorde ordning välling och jag och Melvina la oss i henens säng. Hon drack sin välling sen berättade jag en saga om frost och hon somnade riktigt fort!
 
Sen kom hon inspringandes till oss 05.55 hon sov alltså hela natten i sin säng utan att vakna eller leta efter nappen som hon annars brukar göra! Älskade tjej vad jag är stolt över dig! 
 
Vi har haft en helt underbar jul med alla nära och kära! Barnen har blivit så bortskämda från alla håll och kanter och vi har leksaker överallt. Tusen tack alla inblandade för denna jul, det har vart så bra den bara kan bli! 
 
 
 

Kommentarer
Anonym säger:

Härlig julafton ni har haft 😍

2016-12-26 | 19:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback