4e advent

Idag tände vi det 4e ljuset. Nu är det nedräkning till julafton! Längtar så! 


Vi har haft fullt upp idag, vart först en vända förbi Martins mormor och morfar, sen en vända förbi barnens farmor och så åkte vi förbi Johanna och fredrik med en blomma och gratta dom på sin 10års dag! 

Vi kom hem, åt mat och ställde ut gröt till tomten, se ifall vi kan locka fram någon tomte som är hungrig. Sen klädde vi granen! Mysigt. 

Precis när vi klätt klart granen kom mormor Anna på besök. Anna hade sett en tomte på gatan och så efter en stund såg vi en tomte som kom smygandes runt tomten. Han smög sig runt och kom fram till gröten och åt den. Melvina tyckte detta var riktigt spännande men också väldigt läskigt. Vi vinkade till tomten och sen försvann tomten. Melvina sa att tomten gick hem och sov. Efter en liten stund så kom även barnens morfar på besök. Så då berättade Melvina att hon sett tomten och var väldigt uppe i varv. Haha söta tjejen! Typiskt att morfar missade tomten! Men Melvina förklarade och pekade på vart han gått och vad han gjorde så han fick veta ändå! Sen vart det fika! 


Ja vi har haft en riktigt bra 4e advent! Imorgon är det måndag och jag måste verkligen ta tag i de sista julklapparna nu! 

Hoppas ni alla haft en riktigt bra dag ❤️Kommentarer
Nikoninan säger:

Så mysigt ! Vilket underbart minne för mellis ❤️❤️ Å tusen tack för blommorna ! Så himla gulligt av er ❤️❤️

Svar: Så lite så 😘❤️ 10år, det är värt att fira 😘❤️🎉
Emelinda

2016-12-19 | 09:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback