Renovering nya tvättstugan

Vi har även hunnit med en hel del renovering hemma! Fullt upp hela tiden för oss! Men det är så roligt. 

Vi börja med att vi skulle göra om tvättstugan, det behövdes verkligen. Men gemmlantvättstugan var 12,5 kvadrat, lite för stort tyckte vi så vi kom på att vi byter platts på tvättstugan och badrummet nere. Änsålänge är nya tvättstugan (gammal badrummet) klart och vart så snyggt! Så nöjd över resultatet. 

Bytt golvbrunnar, fy då...... Inge positivt att säga angående det. 

Före

Gammal förebild som jag hittat som jag la upp på instagram förut. Liten del av det iaf


Rivning. Det fanns bubbelbadkar,dusch där inne. Förebilderna tog lite sent men bättre än inget. Det här ska iaf bli vår nya tvättstuga  



Ny matta och rivning av kaklet klart.
Skåpen har kommit på platts, tvättmaskinen, ingen diskho eller kran men snart så! 

Handtagen på platts mm. Blir så snyggt och praktiskt med bra förvaring. 
Kakling 
medans vi kaklade var farbror Fredrik barnvakt åt Melvina. Renoveringen gick fort framåt efter att nya mattan kom på platts. Torktummlare flyttade in. 

Efter



Utfällningsbara torkställ. Nya tvättkorgar. 

Än är det småpyssel kvar, ska upp 2st hyllas som tvättmedlet i sina fina burkar ska stå på och lite sånt! Men nu är det mkt roligare att tvätta! Har nog helt tomt i alla våra tvättkorgar. 

Summering. Riktigt bra vart allt, bra förvaring, bra bänk att arbeta på och lägga den nyvikta tvätten på. Eftersom det är pånerevåningen så kommer vi förvara städmedel mm som vi inte vill att Melvina ska komma åt. Praktiskt. 

Nästa steg är att ta tag i nya badrummet ( gammal tvättstugan) nu är det bara ett tomt rum med en ny matta i och bubbelbadkaret har Martin kopplat in då vår bäbis älskar att bada. Så där blir det bad och bastu. Men sen är det även garderoberna i hallen som måste bytas ( har pratat om det sen jag flytta in) men nu snart så är det fixat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback