Stenskivan och köket hela helgen!

Måndag idag! Sitter på jobbet och har börjar jobba! I Helgen kom äntligen den efterlängtade stenskivan! Fredag kom den och den fick vi på platts också och vart så bra! Så jäkla snyggt det vart! Glad att vi valde att diskhon skulle vara underlimmad! Så snyggt! Sen kopplade Martin in vattnet, avloppen, diskmaskinen och hällen så nu funkar alla vitvaror! Så skönt! 

Igår vart det även en snabb vända till Ikea för att köpa lite sånt som fattades märkte vi! Var ett gångjärn för lite till ena köksluckan och man är ju så ivrig och vill få upp allt så fort som möjligt! Så vart Ikea, då köpte vi även med bänkbelysning till köket och lite smått och gott! Vi lämnade även tillbaka sånt som inte passat! 

Så igår började vi även sätta dit alla handtag till skåp och lådor! Några handtag kvar! Ska få dit dom idag har jag tänk! 



Blir såååå bra! Så nöjd! 

Lördags var vi bjudna på mat hos mamma och Anders! Var så roligt att träffa alla! Att alla var hemma och träffades på detta sätt var länge sen! God mat och mkt skratt vart det under kvällen! 

Igår lagade vi mat för första gången i köket! Gick bra även om fläkt saknas! Hehe 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback