Det händer grejer!

Torsdag! Dagarna rinner på som vanligt! I förrgår börja vi lägga in golvet i köket! Var roligt att vara med och lägga golv! Hjälpte fredrik med det medans Martin rev bort mattan i hallen! Sen målat klart ena delen av taket! Känns bra! Hihi Martin fick igår bort hela den vita plastmattan! Så skönt! Så dig blir det att fortsätta lägga golv! 

Kommer bli så bra! 
Mörkt golv till allt det ljusa! Hihi köksfönstrena är nu om målade och vita! Äntligen! Vi ska köpa nya persigäner som är vita då dom som sitter där nu är bruna! Så nöjd! 

Hoppas även på att nya kylen och frysen kommer imorgon! Sen även bänkskivan att den kommer slutet av nästa vecka! Hoppas hoppas! Hihi det är inte så långt borta allt nu! 

I helgen blir det fullt med aktiviteter! Imorgon blir det middag med vännerna på Akropolis! Sen lär vi försöka klämma in Ikea besök och köpa de varor som vart restade och lämna tillbaka det vi fått för mkt av och även det som är skadat! Sen blir det fira Lena som fyller år på fredag så henne ska vi fira på lördag! Sen söndag blir det Stockholm med min älskling, fotboll och sova kvar till måndag så shopping! Kommer bli kanon! Hihi  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback